شکستن اعتبار موقوفه کار راحتی نیست - نمایش محتوای خبر
شکستن اعتبار موقوفه کار راحتی نیست
شکستن اعتبار موقوفه کار راحتی نیست
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید حد وقف حق باید رعایت شود، گفت: وقف قداست خاصی دارد و شکستن اعتبار موقوفه کار راحتی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، آیتالله علی معلمی در دومین جلسه شورای اداری ادارهکل اوقاف و امور خیریه مازندران که صبح امروز به همراه تعدادی از مسؤولان مربوطه برگزار شد، اظهار کرد: در نگهداری از یک موقوفات نباید به آن کم یا اضافه کنیم و اضافهکردن به موقوفه بدون رعایت مصلحت وقف و ضرر دیگری مجاز نیست.
وی با بیان اینکه همه وظیفهمند هستیم موقوفات را حفظ کنیم و امانتدار آن باشیم، اضافه کرد: در بهرهگیری از موقوفات نباید دچار مشکل شویم تا موقوفه در جامعه متضرر و بدنام شود.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید حد وقف حق باید رعایت شود، گفت: وقف قداست خاصی دارد و شکستن اعتبار موقوفه کار راحتی نیست.
مطالب مرتبط:
-
زنگ سپاس از معلمان مازندران نواخته شد
-
651 هزار پرونده قضايي پارسال در مازندران رسيدگي ومختومه شد
-
دیزل ژنراتور در تمام شهرهای مازندران مجهز است
-
مقاومت دولت در اجرای طرح رتبهبندی معلمان
-
مازندران محروم از امکانات رفاهی برای معلمان است
-
اوقاف مازندران رتبه نخست کشور را کسب کرد
-
اختصاص 700 هزاردوز واكسن تب برفكي به مازندران
-
کسب رتبه برتر مازندران بین مراکز مدیریت راههای کشور
-
لزوم توجه به نظام آموزشی در توسعه و تحول جامعه
-
تقوا تنها راه کسب ایمان است