جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

شناسایی واحدهای غیرمجاز مرغ گوشتی در ساری - نمایش محتوای خبر

 

 

شناسایی واحدهای غیرمجاز مرغ گوشتی در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه 315 واحد مرغ گوشتی در ساری فعال است،گفت: واحدهای مرغ گوشتی غیرمجاز مرکز استان شناسایی و به مراجع ذیصلاح اعلام شده است.

شناسایی واحدهای غیرمجاز مرغ گوشتی در ساری

طهمورث قاسم‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: دو ماهه اخیر برای صدور مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغ گوشتی در شهرستان ساری، بازدیدی از 99 واحد مرغ گوشتی و نحوه جوجه‌ریزی واحدها و اقدامات لازم برای ذخیره‌سازی سوخت و دوگانه سوز کردن مشعل‌ها و هیترها و کوره‌های لاشه‌سوز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در پی بازدیدهای صورت گرفته از دهستان‌های شهرستان ساری، واحدهای مرغ گوشتی غیرمجاز شناسایی و به مراجع ذیصلاح اعلام شد، افزود: اکیپ‌های نظارتی در این شهرستان روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه هر هفته برای نظارت بر مجوزهای جوجه‌ریزی واحدهای مرغ گوشتی اقدام می‌کنند و از تمامی واحدهای مرغ گوشتی در حال تولید و یا غیرفعال بازدید صورت می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اضافه کرد: این شهرستان با داشتن 315 واحد مرغ گوشتی از ظرفیت بالایی در تولید گوشت سفید برخوردار بوده و سهم بسیار بالایی در ایجاد تعادل عرضه و تقاضا در راستای نظارت بر مدیریت تولید گوشت سفید استان دارد.

قاسم‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود درباره تغذیه دام و کنترل و پیشگیری از بروز بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های ویروسی تاکید کرد و افزود: تامین خوراک مناسب با کمترین هزینه، تنظیم جیره غذایی مناسب با استفاده از علوفه و کنسانتره، شناخت بیماری‌ها، پیشگیری بیماری‌های شاربن، سل، بروز سلوز و بیماری‌های زئونوز با بیماری‌های مشترک انسان و دام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه 70 درصد تلاش دامداران باید استفاده بهینه از منابع خوراک دام باشد، گفت: نقش خوراک دام به‌ویژه کنسانتره شیری و علوفه دام در جیره غذایی در شرایط مختلف بیولوژیک و آبستن دام از اهمیت بالایی برخوردار است.