جهش تولید | چهارشنبه، ۷ خرداد ۱۳۹۹

شش هزار تن گوشت سفید در میاندرود تولید شد - نمایش محتوای خبر

 

 

شش هزار تن گوشت سفید در میاندرود تولید شد

ˈ سید شبر موسویˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: میاندرود در تولید گوشت سفید از توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و سهم قابل توجهی از تولید گوشت سفید ‎مازندران مربوط به شهرستان است.

وی با اشاره به تولید شش هزار تن گوشت سفید در این شهرستان در 9 ماهه سال جاری افزود: ارزش تولید این مقدار گوشت سفید بالغ بر 330 میلیارد ریال می باشد.

وی بیان کرد : این مقدار گوشت سفید در 69 واحد مرغداری گوشتی بخش خصوصی فعال در شهرستان میاندرود تولید شده و به بازار مصرف عرضه می شود.

موسوی گفت: وجود 118 هزار واحد دامی با تولید 150 تن گوشت قرمز از دیگر ظرفیت های بخش کشاورزی میاندرود است.