سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | یک‌شنبه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سالانه 750 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود.

سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

سیداحمد طاهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری از تولید سالانه 750 تن قارچ خوراکی توسط 54 واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.

وی متوسط عملکرد قارچ را 20 تا 25 درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول پایین است.

طاهری ادامه داد: قارچ‌های خوراکی به‌ ویژه قارچ تازه حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن بوده و میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خواستار فرهنگ‌سازی برای مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعده‌های خانواده‌ها شد.

وی ادامه داد: به مصرف‌کنندگان توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به‌ صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

طاهری تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی به‌ صورت تئوری و عملی برای علاقه‌مندان در این شهرستان برگزار می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهره‌مندی فراگیران با نحوه صحیح پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، صادرات، اشتغالزایی و بهبود اقتصادی باشیم.