جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ خرداد ۱۳۹۹

سالانه 25 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان نور تولید می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

سالانه 25 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان نور تولید می‌شود

عارف سالاریان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان نور اظهار داشت: در حال حاضر 70 واحد مرغ گوشتی دارای پروانه بهره‌برداری در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی ظرفیت جوجه‌ریزی این واحدها را در هر دوره بالغ بر 2 میلیون و 48 هزار قطعه اعلام کرد و گفت: میانگین جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان در طول سال پنج دوره است که پیش‌بینی می‌شود حداقل در این دوره‌ها بیش از 25 هزار تن گوشت سفید مرغ تولید شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه حدود 3 هزار تن از این تولیدات در شهرستان نور مصرف می‌شود، افزود: بقیه تولیدات یعنی حدود 22 هزار تن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی ارزش تولید گوشت سفید مرغ این شهرستان را حدود 112 میلیارد تومان اعلام کرد.