رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

سالاد سبزیجات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد سبزیجات

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی را داخل ظرفی می ریزیم بعد مقداری سس (2-3 قاشق غذاخوری ) به آن اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن ، مواد را در قالب ته ظرف می ریزیم و با پشت قاشق کاملا فشرده اش می کنیم بعد از سیب زمینی لایه ی بعدی لبو را اضافه می کنیم و با پشت قاشق کاملا روی سطح سیب زمینی صاف و یکدست می کنیم بعد کلم را اضافه کرده روی کلم را سس اضافه می کنیم بعد هویج را اضافه می کنیم روی هویج را هم سس اضافه می کنیم بعد کاهو را اضافه کرده ، سس اضافه می کنیم بعد ذرت یا نخودفرنگی را اضافه کرده روی سطح ذرت سس اضافه می کنیم بعد خیارشور و پیازچه را اضافه کرده ، سس اضافه می کنیم سطح رویه اش را کاملا با شوید و جعفری خردشده می پوشانیم بعد از این مرحله با سفیده تخم مرغ پخته شده که رنده شده است سطح رویه اش را پوشش می دهیم این سالاد بعد از این مرحله باید 5-6 ساعت در یخچال بماند تا کاملا مواد بهم بچسبد و فرم سالاد بصورت طبقاتی باشد و بهم نخورد.

 

Vegetable Salad
Ingredients      Amount
Baked and grated potato  250 gr.
Chopped White Cabbage  Half a cup 
Carrot     One cup
Chopped dill and parsley   One cup
Chopped Scallion   Half a cup
Pickles     Half a cup
Lettuce    One cup
Canned Corn    One cup
Baked and grated beet  One & a half cup
Mayonnaise     One cup
Oil, Salt & Spices   As you like

Recipe:
Pour the grated potato into a pot and add two three spoons of mayonnaise into the pot. Stir the mixture well. Flatten the content and add the grated beet; flatten the beet layer afterwards. Then, add the white cabbage and add some mayonnaise and add the carrot. Add the lettuce, corn, scallion, and pickles one by one and some mayonnaise to each layer as well. Then, add parsley and dill to the pot and decorate it with mayonnaise. Put the container in the fridge and your salad of vegetables will be ready after about six hours.

 



تازه ها