جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

زردک زینتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

زردک زینتی

مواد لازم :
فارسی     میزان
پرتغال زینتی    300 گرم
هویج     300 گرم
شکر     600  گرم
آب     400 میلی گرم

طرز تهیه :
1 – هویج را با آب شسته سپس با چاقو پوست آن را خراش می دهند .
2 – هویج را رنده می کنند .
3 – هویج رنده شده را با شکر مخلوط می کنند .
4 – مخلوط آماده شده باید با حرارت بسیار کم پخته شود .
5 – پرتقال زینتی را خوب در آب می جوشانند تا تلخی آن گرفته شود .
6 – پرتقال زینتی را از وسط به دو نیم می کنند و دانه آن را بیرون می آورند .
7 – مربای هویج به مدت سه ساعت با شعله بسیار کم باید حرارت ببیند تا قوام بیاید .
8 – پرتقال زینتی را نیم ساعت قبل از قوام آمدن مربای هویج به آن اضافه می کنیم .
9 – این مربا نیم ساعت بعد از اضافه کردن پرتقال زینتی آماده است .
خواص درمانی زردک زینتی :
این مربا سرشار از ویتامین A , C کلسیم ، آهن و فسفر است . هویج در بهبود بیماری تنگی نفس و ضعف اعصاب و رفع عطش نقش موثری دارد و برای رشد و نمو اطفال مفید است . این مربا خاصیت ضد اسهالی دارد و مکمل خوبی است برای پرتقال که میوه جوانی به شمار می رود .زردک مقوی و برای تقویت چشم مفید است . زردک به صورت خام و پخته استفاده می شود . هم ترشی می شود و هم مربا ، به شکل آب پز ، سرخ شده و پخته شده در ترکیب غذاها مورد استفاده قرار می گیرد .

 


 

Ingredients      Amount
Orange    300 gr.
Carrot     300 gr.
Water     400 cc
Sugar     600 gr.

Recipe:
1- Wash the carrots and skin them.
2- Chop up the carrots with grate. 
3- Add sugar to the chopped carrot.
4- Put the dish on the oven with mild flame to be baked about 3 hours.
5- Bake the orange in hot water to remove bitter taste.
6- Add the baked orange to the dish 30 minutes before the jam is ready (2:30 hours after putting the carrot dish on the oven)

The carrot jam is rich in Vitamins C and A, ferrous, phosphorous and calcium materials. It is good for asthma, diarrhea, nervous problem, and thirst. It is also very good for eye and skin.
 



تازه ها