جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

روزانه 70 تن گوشت سفید در ساری تولید می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

روزانه 70 تن گوشت سفید در ساری تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: روزانه شاهد تولید گوشت سفید به میزان 70 تن در شهرستان ساری هستیم.

روزانه 70 تن گوشت سفید در ساری تولید می‌شود

طهمورث امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با اشاره به اینکه 60 تا 70 درصد تولید گوشت سفید شهرستان ساری به خارج از استان صادر می‌شود، افزود: شهرستان ساری دارای 315 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 4.5 میلیون قطعه‌ است که از ظرفیت تولید بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه برای ساماندهی تولید گوشت سفید براساس طرح سامانه مدیریت تولید، این شهرستان سهم بسیار بالایی در تنظیم بازار گوشت سفید استان دارد، افزود: ساماندهی تولید واحدهای مرغ گوشتی در شهرستان ساری بر مبنای ثبت جوجه‌ریزی در سامانه مدیریت تولید و صدور مجوز جوجه‌ریزی است که ماهانه اقدام به صدور مجوز براساس سقف اعلام شده به میزان حدود یک‌میلیون و 138 هزار قطعه می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری بیان کرد: با میزان جوجه‌ریزی انجام شده، روزانه شاهد تولید گوشت سفید به میزان 70 تن در شهرستان ساری هستیم که میزان مصرف گوشت سفید شهرستان ساری در مقاطع مختلف حدود 25 تا 30 تن به صورت روزانه است.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی تولید گوشت سفید در این شهرستان روزانه 4 میلیارد ریال است، گفت: بین زراعت و باغبانی تفاوت وجود دارد به‌گونه‌ای که زراعت فعالیتی است که در طول یک سال محصولی کشت می‌شود اما باغبانی سیستم پویایی است که در آن باید عوامل تغذیه، آبیاری، هرس، آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز مدیریت شود.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه برای احداث باغ، نهال‌ها باید استاندارد باشد و چاله‌های کشت نهال به طول، عرض و عمق 70*70*70 سانتی‌متر باشد و درون آن با یک سوم خاک زراعی و یک سوم کود حیوانی پر شود، اظهار کرد: کاشت نهال‌ها باید حداقل 30 سانتی‌متر بالاتر از سطح خاک باشد.

وی با اشاره به اینکه مدیریت کوددهی از طریق کود آبیاری در درختان سیاه ریشه از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: تلفات بسیار کم، عدم وجود علف‌های هرز، هزینه کم آبیاری و کوددهی همراه با آبیاری از مزایای کود آبیاری است.