سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | پنج‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

دو غلیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دو غلیه

مواد لازم     میزان
دانه های ریز برنج   300 گرم
دوغ     1000 گرم
گشنیز     200 گرم
اسفناج     400 گرم
سیرسبز     100 گرم
آرد     100 گرم
تخم مرغ     4  عدد
نعنا     100 گرم
نمک     10 گرم
روغن     10 گرم

طرز تهیه :
1 – دوغ را خوب به هم می زنند .
2 – چپا را به دوغ اضافه می کنند .
3 – دوغ و آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنند .
4 – مواد آماده شده را به مخلوط دوغ و چپا اضافه می کنند .
5 – مواد را روی بنه کله ( اجاقی که روی زمین درست کرده باشند که به آن تش کله نیز می گویند می گذارند. )
6 – مواد را تا زمان جوش آمدن به طور مداوم هم می زنند .
7 – سبزی ها را شسته وبه اندازه ای که در آش به وضوح دیده شود خرد می کنند .
8 – سبزی، سیر داغ و نعنا داغ را بعد از جوش آمدن مواد دو غلیه را به مواد در حال جوشیدن اضافه می کنند .
9 – بعد از مدت 45 دقیقه دو غلیه آماده است .

خواص درمانی دو غلیه : این غذا کلسیم و فسفر در دوغ و انواع ویتامین های A,B,C و فیبر در سبزیجات و نشاسته در آرد و پروتئین ها در تخم مرغ و چربی ها در روغن و تخم مرغ می باشد که به دلیل داشتن انواع مواد مغذی در تامین کالری بدن نقش عمده و بارزی دارد.


Dughaliye

Ingredients      Amount
Rice     800 gr.
Buttermilk     400 gr.
Coriander    200 gr.
Green Garlic     100 gr.
Spinach     400 gr.
Mint     100 gr.
Flour     100 gr.
Egg     4   Pcs.
Salt     10  gr.
Oil      10  gr.

Recipe:
1- Add the rice to the buttermilk and put it on the oven.
2- Wash and chop up coriander, mint, garlic, and spinach.
3- Add oil, salt, flour, and eggs to the pot.
4- Stir the ingredients until the water boils.
5- Add the vegetables and eggs to the pot.
6- Doghaliye is ready after 45 minutes.

This local dish is very rich in vitamins A, B, C, and fibers. It is also rich in proteins. The local Doghaliye dish provides very calories for body.
 



تازه ها