رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۳۱ مرداد ۱۳۹۸

دومین همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی صبح امروز در بهشهر آغاز شد. - نمایش محتوای خبر

 

 

دومین همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی صبح امروز در بهشهر آغاز شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به حضور کارشناسان سازمان غذا و دارو در این همایش،برچسب گذاری راچراغ راهنمای تغذیه ای روی محصولات دانست وگفت: هزارو 200 محصول درمازندران برچسب گذاری شد که از این تعداد 75درصد آن را تولیدکنندگان انجام دادند.

دومین همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی صبح امروز در بهشهر آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به حضور کارشناسان سازمان غذا و دارو در این همایش،برچسب گذاری راچراغ راهنمای تغذیه ای روی محصولات دانست وگفت: هزارو 200 محصول درمازندران برچسب گذاری شد که از این تعداد 75درصد آن را تولیدکنندگان انجام دادند. سعیدی با بیان اینکه برچسب گذاری محصولات را بازرسان سازمان غذا و دارو بصورت نا محسوس در بازار بازرسی می کنند افزود:در این برچسب گذاری میزان انرژی ، قند ،نمک، چربی،و اسیدهای چرب در محصولات غذایی به نمایش گذاشته می شود و مصرف کننده می تواند ماده غذایی مورد نیاز را بر اساس شرایط جسمی انتخاب نماید. وی برچسب گذاری محصولات آرایشی را ازبرنامه های این سازمان در آینده نزدیک اعلام کرد . دومین همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی با برگزاری کارگاههای تخصصی دو روز در امیرآباد بهشهر ادامه دارد.