جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

دامداری های کوچک روستایی در آمل افزایش یافت - نمایش محتوای خبر

 

 

دامداری های کوچک روستایی در آمل افزایش یافت

ˈسیدمرتضی امینی ˈ روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در سه ماهه نخست امسال، دو فقره پروانه بهره برداری دامداری کوچک شامل گوسفند ، بزداشتی و پرورش گاو شیری و یک فقره صدور پروانه بهره برداری گوساله پرواری در مجموع به ظرفیت حدود 100رأس تمدید و صادر شده است.

وی افزود: هم اکنون در شهرستان آمل تعداد 494 واحد دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی با 304 هزار و 933 رأس دام سبک و سنگین وجود دارد.

مدیرجهادکشاورزی آمل تصریح کرد: حدود 8/6 درصد تعداد دام سبک وسنگین استان مازندران مربوط به شهرستان آمل و فعالیت دامپروران این شهرستان است.

وی اضافه کرد: میزان گوشت قرمز تولیدی شهرستان آمل علاوه بر تأمین مصرف شهرستان و استان به دیگر استان های کشور نیز صادر می شود.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل همچنین به افزایش ظرفیت تولید شیر در این شهرستان نیز اشاره کرد وادامه داد: هم اکنون تعداد 369واحد پرورش گاو شیری با ظرفیت شش هزار و798 رأس و 93 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت سه هزار و610 رأس در آمل وجود دارد.

امینی تصریح کرد: همچنین 58 واحد پرواربندی گوسفند و بز داشتی با ظرفیت چهار هزار و943 رأس و هشت واحد پرواربندی بره با ظرفیت دو هزار 308 رأس در شهرستان آمل فعال است.

وی به تولید گوشت سفید نیز در شهرستان آمل نیز اشاره کرد وگفت: این شهرستان با پرورش 17 میلیون و 650 هزار قطعه ماکیان حدود 28 هزار و 192 تن گوشت سفید را تولید می کند.

مدیرجهادکشاورزی آمل با بیان اینکه هم اکنون تولید جوجه یکروزه در شهرستان آمل به حدود 50میلیون قطعه افزایش یافته است، اضافه کرد: این میزان تولید اکنون 17/3 درصد تولید مازندران را شامل می شود.

امینی، با اشاره به اینکه شهرستان آمل در پرورش مرغ های تخمگذار با 349 هزار قطعه اکنون درسال رتبه نخست پرورش این بخش در مازندران را دارد، اضافه کرد: این شهرستان در تولید وپرورش مرغ مادر گوشتی نیز با پرورش سالانه 610 هزار و 500 قطعه حدود 14/34 درصد استان را به خود اختصاص داده است.

وی، به تولید سالانه بیش از16 میلیون قطعه مرغ گوشتی که 15/23 درصد تولید مازندران را شامل می شود، اشاره کرد وگفت: این شهرستان درپرورش مرغ بومی ، اردک، بوقلمون، غاز وشترمرغ سهم مهمی در تولید گوشت سفید در مازندران دارد.