رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

خورشت آلو اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت آلو اسفناج

Loading the player...

دانلود

 

مواد لازم : گوشت ران گوسفند : 700 گرم   پیاز ریز شده : یک پیمانه    روغن : به میزان لازم    اسفناج : 400 گرم   تره : 150 گرم     آلو : 100 گرم     زعفران دم کرده : 2 قاشق چایخوری    ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا اسفناج و تره را تمیز کرده  بعد از ضدعفونی کردن سبزی  ، سبزی ها را درشت تر خرد کرده می توانیم مقدار کم گشنیز هم اضافه کنیم . بعد در قابلمه روغن می ریزیم پیاز را در قابلمه می ریزیم تا تفت داده شود بعد از آن گوشت را اضافه کرده تا تفت داده شود بعد از آن در قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد . بعد از آن سبزی تفت داده شده را اضافه کرده بعد آلو و زعفران را اضافه می کنیم . در قابلمه را گذاشته با حرارت کم تا خورشت جا بیفتاد .

 

Plum Spinach Meal



تازه ها