خورشت اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه
خورشت اسفناج
مواد لازم : عدس پخته : 3 قاشق غذاخوری رب آلبالو : 3 قاشق غذاخوری حبه سیر رنده شده : 3 عدد پیاز تفت داده شده : 3 قاشق غذاخوری آلو : 100 گرم اسفناج پاک شده : 10 دسته نمک و فلفل : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم آب : نصف پیمانه
طرز تهیه : ابتدا اسفناج را روی شعله تند تفت داده بعد از تفت دادن ، پیاز تفت داده شده و سیر را اضافه کرده مواد را خوب مخلوط کرده نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده بعد آلو و عدس پخته شده و رب آلبالو را به مواد اضافه کرده ، آب را اضافه کرده مواد روی حرارت ملایم قرار دارد تا کاملا پخته شود بعد از پخت در ظرف سرو می ریزیم و تزئین می کنیم .
Spinach Stew
Ingredients: Lentils: 3 tablespoons cranberry sauce: 3 tablespoons grated garlic cloves 3 roasted onions 3 tablespoons plum: 100 grams of spinach deleted: 10 sets of salt and pepper, turmeric to the extent necessary to the amount of water required: half cup