رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خورشت اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت اسفناج

مواد لازم :    میزان
اسفناج     800 گرم
مرغ     500  "
پیاز     100  "
روغن     10   "
نمک     10 "
آب     100 میلی لیتر

طرز تهیه :

1 – پیاز را خرد کرده تفت می دهند .
2 – اسفناج را بدون خرد کردن با پیاز مخلوط کرده تفت می دهند .
3 – مرغ را سرخ کرده با مقدار کمی آب که از قبل مرغ را در آن آب پز شده و کمی نمک مخلوط می کنند .
4 – اسفناج پهلو با شعله بسیار کم به مدت 45 دقیقه قوام می آید .
خواص درمانی اسپناخ پهلو :
اسفناج پهلو به جهت استفاده از سه گروه غذایی سبزیجات تازه ، گوشت مرغ و روغن ، غذای کامل برای وعده ناهار است . اسفناج از منابع غنی اسید فولیک به همراه مرغ ، غذای مناسبی جهت تامین نیاز روزانه ی آهن بدن است و افزودن آب نارنج تازه به آن جذب آهن غذا را چند برابر افزایش می دهد . این غذا به جهت استفاده از گوشت سفید و سبزی های تازه برای بیماران قلبی – عروقی ، دیابتی و بیمارانی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند مفید می باشد .

 

 

Ingredients      Amount
Spinach    800 gr.
Chicken    500 gr.
Onion     100 gr.
Water      100  cc.
Oil     15 gr.
Salt     10  gr.

Recipe:
1- Chop the onion and fry it in the oil.
2- Add the spinach to the pan and fry it.
3- Bake the chicken in water.
4- Add the spinach, onion, and salt to the pot.
5- Your meal, Esfenaj Pahlo, will be ready after 45 on the oven with slight flame.

Esfenaj Pahlo consisting of spinach and meat is a god dish for lunch. It is very good for body to take in iron and vitamins. It is a good dish for those suffering from cardiovascular diseases, diabetes, and anemia.

 



تازه ها