رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

خوراک سبزیجات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خوراک سبزیجات

طرز تهیه : ابتدا کدو ، هویج ، سیب زمینی و لبو را داخل ظرفی مثل سینی ریخته رویش را به انداه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته بع با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم بعد با دمای 220 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه داخل فر قرار می دهیم البته این مدت بستگی به درشتی و ریزی مواد خرد شده می باشد . 
بعد پیاز تفت داده شده را در قابلمه ای ریخته سیر را خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم بعد روی حرارت قرار داده کمی تفت می دهیم بعد رب گوجه فرنگی اضافه کرده بعد از اینکه رب گوجه تفت داده شده گوجه را اضافه کرده بعد از اینکه گوجه آب انداخت آلو را اضافه کرده تا با مواد تفت بگیرد بعد آب را اضافه کرده حدود 10 دقیقه بجوشد بعد از اینکه مواد روی حرارت بمدت 10 دقیقه جوشید اسفناج را به مواد اضافه می کنیم در حدی که نرم شود . بعد از اینکه اسفناج کاملا نرم شد موادی که داخل فر گذاشته بودیم آماده شده  این مواد را با مواد داخل قابلمه مخلوط کرده کمی تفت می دهیم بعد از آن مواد آماده است برای سرو کردن ، بعد از آماده شدن می توانیم با برگ اسفناج تزئین کنیم .

 

 

Food vegetables in Mazandaran
Ingredients: carrots, chopped 1 Lbvy: 1 squash, chopped 1 cup chopped potatoes, 1 garlic, onion, a clove of hot (gold color): 1 water: half cup of chopped spinach: to the extent necessary to paste a tablespoon of tomato: 1 plum, to the extent necessary
Directions: First, pumpkin, carrots, potatoes and beet growing poured into a container such as a tray to Andah 2 tablespoons olive oil Salt and pepper to taste thing about our next cast after the temperature inside the oven 220 ° C for 45 minutes of course this depends on the amplitude and duration of the crushed material is planned.
Then roasted onions, minced garlic thrown in a pot, heat the onion, then add the tomato paste then add a little chopped We then add the tomato paste, tomatoes, roasted tomatoes after

 



تازه ها