خشک کردن شالی - نمایش محتوای خبر
خشک کردن شالی
خشک کردن شالی
Loading the player...
افزايش رطوبت دانه باعث نرمي آندوسپرم و كاهش ضربهپذيري و در نهايت خرد شدن دانه ميگردد. كاهش انعطافپذيري دانه در اثر خشكي بيش از حد نيز عاملي موثر در افزايش خرده برنج محسوب ميشود. لذا ميتوان گفت كه فقط در محدوده رطوبتي خاصي است كه بيشترين درصد برنج سالم حاصل ميگردد.
مطالب مرتبط:
-
5 هزار خانوار آملی اطلاعات خانواده خود را در سامانه سرشماری وارد کردند
-
برداشت برنج
-
پاک کردن زباله از طبیعت کلاردشت
-
برداشت برنج
-
رژه هفته دفاع مقدس
-
جمع آوری نذورات برای عزاداری امام حسین(ع)
-
آیین قلک شکنی به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبدالله حسین (ع)در مازندران برگزار شد.
-
رزمایش بزرگ والفجر10در مرزن آباد