رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

خاگینه قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خاگینه قارچ

طرز تهیه :
ابتدا روغن را داخل ظرف می ریزیم وقتی روغن گرم شد پیاز را اضافه می کنیم وقتی که پیاز شفاف شد قارچ را اضافه کرده تفت می دهیم مقداری نمک ، فلفل و آب لیمو اضافه کرده بعد تخم مرغ ها را در ظرف می شکنیم بعد با همزن می زنیم . بعد قارچی که در حال تفت دادن است مقداری جعفری اضافه کرده مواد را از روی شعله برمی داریم بعد از آن ماست را به تخم مرغ اضافه کرده کاملا می زنیم بعد نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم بعد ترکیب تخم مرغ را در ماهی تابه می ریزیم تا پخته شود بعد مواد قارچ را رویش قرار می دهیم بعد از پختن خاگینه رویش را با سس ، جعفری و لیمو ترش تزئین می کنیم .

 

 

Mushroom omelette
Ingredients:
Mushrooms: 50 g Eggs: 3 yogurt 2 tablespoons parsley 2 tablespoons onion: an oil with salt and pepper as necessary to the extent necessary
Directions:
heading  Pour the cooked mushrooms on it then put material on it after cooking omelette with sauce, parsley and lemon to decorate.

 



تازه ها