رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

حلوا گندله - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوا گندله

مواد لازم                                   میزان

رب خرمالوی جنگلی                     100  گرم

آرد برنج                                      200  "

گردو                                          300  "

شکر                                          100  "

روغن                                         10  "

زردچوبه                                      10  "

آب                                             200 میلی لیتر

 

طرز تهیه :

1 – خرمندی دشو را با شعله بسیار ملایم حرارت می دهند تا گرم و رقیق شود .

2 – آرد ، شکر ، گردو و آب را با هم مخلوط می کنند . برای مخلوط شدن مواد آن را با دست ورز می دهند .

3 – مواد را در روغن داغ می ریزند و مدام آن را هم می زنند تا ته نگیرد .

4 – بعد از این که مواد برشته شد و طعم خامی ، آرد برنج از بین رفت آن را در سینی ریخته خرمندی دشوی رقیق شده را به آن اضافه می کنند .

5 – مواد را با دست ورز می دهند و در سینی پهن می کنند .

6 – مواد را با سنگ آنقدر می کوبند تا مواد خنک شود .

7 – حلوا گنده را با برش های مورب ، شکل می دهند .

 

خواص درمانی حلوا گندله :این نوع شیرینی معمولا در فصل زمستان تهیه می شود که بدن برای گرم شدن نیاز به انرژی دارد . این غذای پرکالری برای افرادی که دچار کلسترول خون هستند و از چاقی رنج می برند توصیه نمی شود .

 

 

 

 

 

Ingredients                                      Amount

Persimmon paste                        100 gr.

Rice flour                                   200 gr.

Walnut                                      300 gr.

Sugar                                        100 gr.

Turmeric                                    10 gr.

Oil                                            10 gr.

Water                                        200  ml.

 

Recipe:

1-   Put the persimmon paste on the oven with moderate flame.

2-   Mix and massage the rice flour, sugar, walnut, and water.

3-   Fry the oil and add the ingredients to the pan.

4-   Stir the ingredients well in the pan.

5-   Add the persimmon paste to the mixture.

6-      Your local sweet, Helva Gendeleh, is ready and you can slice them into any desired shapes.

 

This local sweet, Helva Gendeleh, is rich in calories and minerals. It is usually baked in wintertime when the body needs more energy. However, it is recommended for obese and with high blood pressure people to take Helva Gendeleh.



تازه ها