رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

جشنواره بهار نارنج در رامسر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

جشنواره بهار نارنج در رامسر

شکوفه نارنج (بهارنارنج)
بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
آیین بهار نارنج
آیین سنتی عرق‌گیری بهار نارنج، از جمله آیین‌های سنتی مازندرانی ها از دیرباز بوده و است. هر ساله با فرا رسیدن اردیبهشت ماه، جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین در برگزار می شود.
این آیین در شورای عالی ثبت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، با عنوان جشنواره ملی بهار نارنج، به ثبت ملی رسیده و هر ساله چند صد مقاله به این جشنواره فرستاده می شود و مورد بررسی قرار می گیرد.
خواص دارویی
• مهم ترین خاصیت دارویی عرق بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. عرق بهار نارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را كاهش می ‌دهد.
• عرق بهار نارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می ‌برد.
• برای كنترل تشنج‌ها و حمله قلبی هم عرق بهار نارنج را توصیه می ‌كنند.
• اگر مشكل كم‌خوابی یا بی‌خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.
• اشتها آور و ضد سرفه است.
• برای درست كردن چای بهار نارنج، كافی است، ۱۰گرم از گل بهار نارنج را در دو لیوان آب‌جوش به مدت ۲۰دقیقه بجوشانید. سپس آن را صاف كرده و ‌همراه با یك قاشق سوپ‌خوری عسل میل كنید.
• با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.

 

Citrus Blossom Festival in Ramsar City

 



تازه ها