جذب 273 درصدی بانک کشاورزی از اعتبارات صندوق توسعه ملی - نمایش محتوای خبر
جذب 273 درصدی بانک کشاورزی از اعتبارات صندوق توسعه ملی
معاون اعتبارات بانک کشاورزی مازندران از جذب 273 درصدی بانک کشاورزی استان در سال گذشته از اعتبارات صندوق توسعه ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، صمد زلفی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای کشاورزی که در شهرستان بهشهر برگزار شد، گفت: نقش بانک کشاورزی در خودکفایی و امنیت غذایی کشور و تحقق آن از اهمیت بالایی برخوردار است و تمامی واحدهای وابسته به تولیدات محصولات کشاورزی از حمایت بانک کشاورزی استان برخوردار هستند.
وی افزود: تسهیلات پرداختی در حوزه مکانیزاسیون طی سال گذشته 108 درصد جذب داشتهایم و درصد جذب در حوزه مکانیزاسیون را باید افزایش دهیم.
معاون اعتبارات بانک کشاورزی مازندران ادامه داد: بانک کشاورزی سال گذشته 273 درصد اعتبارات صندوق توسعه ملی را در استان جذب کرده است.
زلفی خاطرنشان کرد: از 123 میلیارد تومان اعتباری که سال گذشته در قالب اجرای بند د تبصره 11 قانون تعیین تکلیف شد، 50 میلیارد تومان به بانک کشاورزی اختصاص یافت که 97.5 درصد آن جذب شد.
وی اضافه کرد: ظرفیت هر منطقه باید شناسایی شود و مطابق با آن ماشینآلات کشاورزی که نیاز است، اعتبار تخصیص داده شود.
معاون اعتبارات بانک کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: تا پایان آبانماه از 8 هزار و 500 میلیارد ریال پرداختی، 72 درصد آن در بحث سرمایه در گردش بوده است.
زلفی در پایان گفت: از 151 میلیارد ریال اعتباری که از صندوق توسعه ملی تخصیص یافته بود، 61 درصد آن جذب شده است که تلاشمان بر این است تا پایان آذرماه به 100 درصد برسانیم.
مطالب مرتبط:
-
تمام محورهای مازندران باز است
-
تخریب بناهای مردم مایه خوشحالی نیست/برخورد جدی با تغییر کاربریها
-
آماده بازگشایی جاده چالوس هستیم
-
فعالیت 30 مرکز خرید تضمینی گندم در مازندران
-
توزیع اعتبار 450 میلیارد ریالی کمیته امداد در هفته آینده
-
آثار 96 شهید فعال قرآنی مازندران چاپ شد/ شناسایی 220 شهید فعال قرآنی
-
محورهای هزارجریب نکا مسدود است / قطع برق برخی از روستاها
-
برگزاری مراسم وداع با 2 شهید مدافع حرم در چالوس
-
دانشجویان باید با آگاهی در انتخاب راه درست عمل کنند