جهش تولید | شنبه، ۱۰ خرداد ۱۳۹۹

تولید 6 هزار تن گوشت سفید در میاندرود - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 6 هزار تن گوشت سفید در میاندرود

شبر موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان میاندرود با بیان اینکه میاندرود در تولید گوشت سفید از توانمندی بسیار بالایی در سطح استان مازندران برخوردار است، افزود: سهم قابل توجهی از تولید گوشت سفید استان ‎مازندران مربوط به شهرستان میاندرود است.

وی با اشاره به تولید بیش از 5 هزار و 800 تن گوشت سفید در این شهرستان در 9 ماهه نخست سال جاری، ارزش ریالی این میزان تولید را بالغ بر 330 میلیارد ریال اعلام کرد.

موسوی ادامه داد: این میزان گوشت سفید در سطح 69 واحد مرغداری گوشتی بخش خصوصی فعال در شهرستان میاندرود تولید شده است.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان میاندرود در پایان همچنین از انجام سالانه 4.5 میلیون قطعه جوجه‎ریزی در مرغداری‎های این شهرستان خبر داد.