جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در ساری - صفحه اصلی.old

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در ساری

تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در ساری


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در طی یازده ماهه سال 93 در این شهرستان خبر داد.

تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در ساری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم نژاد افزود : بیشترین میزان تولید مربوط به ماه های فروردین به میزان دو هزار و 630 تن و کمترین میزان تولید مربوط به دی ماه به میزان یک هزار و 312 تن گزارش شده است.

قاسم نژاد گفت: روند میزان تولید نشان می دهد تولید گوشت سفید ناشی از نوسان قیمت و جوجه بوده بطوریکه در اوج تولید در راستای تنظیم بازار اقدام به خرید گوشت مرغ از سوی شرکت پشتیبانی شده است.

وی ارزش ریالی تولیدات حاصله را بطور تقریبی بالغ بر یکهزار و 552 میلیارد ریال بر آورد کرد.

مازندران با در اختیار داشتن چرخه کامل صنعت طیور 11درصد گوشت مرغ کشور را تولید می کند.

بر اساس آمارهای رسمی سالانه 200 هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید و به بازار مصرف در استان های مختلف کشور عرضه می شود .

دو هزار و 400 واحد مرغداری گوشتی در این استان فعال است.

15 هزار تن مرغ ذخیره سازی شده در مازندران در آستانه سال جدید به قیمت پنج هزار و 500 تومان به دست مصرف کننده می رسد.