تولید 15 هزار تن گوشت سفید در ساری - نمایش محتوای خبر
تولید 15 هزار تن گوشت سفید در ساری
تولید 15 هزار تن گوشت سفید در ساری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: 15 هزار و 210 تن گوشت سفید در 9 ماهه گذشته در این شهرستان تولید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم نژاد تصریح کرد: بیشترین میزان تولید در آبان ماه با دو هزار و شش تن و کمترین آن در خردادماه با یک هزار و 295 تن توسط واحدهای مرغ گوشتی در شهرستان ساری صورت پذیرفته است.
قاسم نژاد گفت: ارزش ریالی حاصله از این میزان تولید، بالغ بر 9 میلیارد و 126 میلیون ریال بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اظهار داشت: در شهرستان ساری میزان مصرف مرغ و کشش بازار روزانه بین 25 تا 30 تن است و مابقی به خارج از استان به ویژه بازار مصرف استان های همجواز مانند تهران عرضه می گردد.
وی تصریح کرد: شهرستان ساری با تولید بالغ بر 28 هزار و 500 تن گوشت سفید در سال 93 از پتانسیل بالایی در تولید گوشت سفید برخوردار بوده و به عنوان قطب تولید گوشت سفید استان محسوب می گردد
مطالب مرتبط:
-
صادرات فرآورده های لبنی از مازندران 26 درصد رشد یافت
-
تجلیل از 5 نمونه ملی بخش کشاورزی مازندران انجام میشود
-
محصولات نفتی و غیرنفتی 10کشور از بندرآمیرباد ترانزیت شد
-
ارایه خدمات مطلوب شهرداری ها،مردم را به نظام امیدوارتر می کند
-
تولید 22 هزار و 173 تن گوشت سفید در ساری
-
تولید 1200 تن گوشت سفید در قائمشهر
-
اختصاص 10 میلیارد ریال تسهیلات به بافندگان فرش در مازندران