جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۹

تولید 11 درصد گوشت سفید کشور در مازندران - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 11 درصد گوشت سفید کشور در مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، حسین نگهدار صبح امروز در مراسم بهره برداری یک واحد تولیدی مرغ مادر گوشتی که با اعتبار یک‌میلیارد و 750 میلیون تومان در بنفشه‌ده منطقه چمستان نور به بهره‌برداری رسید، اظهار داشت: با توجه به استعداد و شرایط استان مازندران این استان به عنوان قطب پرورش طیور محسوب و از نظر کمی و کیفی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی ابراز داشت: مازندران با داشتن 184 واحد مرغ مادر 31 درصد تولید جوجه یک‌روزه کشور را تامین می‌کند و همچنین 12 درصد مرغ مادر گوشتی نیز توسط مازندران تامین می‌شود.

معاون بهبود جهادکشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران با 2 هزار و 84 واحد مرغ گوشتی 11 درصد تولید کشور را دارد و روزانه حدود 600 تن مرغ آماده طبخ تولید که 66 درصد آن به استان‌های همجوار از جمله تهران صادر می‌شود.

به گزارش فارس، این واحد تولیدی 750 میلیون تومان تسهیلات از محل اعتبارات سال 91 بخش کشاورزی دریافت و برای 25 نفر اشتغال ایجاد کرده است.