جهش تولید | دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۳۹۹

تولید کیوی در تنکابن بیش از 65هزار تن پیش بینی شد - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید کیوی در تنکابن بیش از 65هزار تن پیش بینی شد

ˈنریمان اوجانیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 70 درصد کیوی تولیدی این شهرستان به کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس و عراق صادر می شود.

وی بهترین زمان آغاز برداشت کیوی را نیمه دوم آبان ماه دانست و اظهار داشت: تمام ظرفیت های سردخانه ای موجود منطقه آماده ذخیره سازی و نگهداری این محصول هستند.

اوجانی سهم اشتغالزایی محصول کیوی از تولید نهال، کاشت، داشت و برداشت در این شهرستان را پنج هزار نفر اعلام کرد و گفت: در صورت ایجاد صنایع جنبی و تبدیلی، این آمار تا سه برابر قابل افزایش است.

وی بسته بندی و دانه بندی ، تولید کنستانتره، اسانس، چیپس میوه و تهیه بخش اعظمی از مواد خام و اولیه دارویی و بهداشتی را از جمله صنایع جنبی و فرآوری این تولید کشاورزی عنوان کرد.

مدیرجهاد کشاورزی تنکابن یادآور شد: در راستای حمایت از صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی و زراعی با هدف حمایت از اقتصاد تولیدکنندگان و منافع ملی در بحث ارزآوری براساس قانون از هرگونه سرمایه گذاری در این بخش حمایت می شود.

شهرستان بیش از 150 هزار نفری تنکابن در عرب مازندران واقع است.