سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | پنج‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

تولید سالانه 20هزار تن گوشت مرغ در شهرستان نور - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید سالانه 20هزار تن گوشت مرغ در شهرستان نور

عارف سالاریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان نور با اشاره به فعالیت 80 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید 2 میلیون قطعه در هر دوره و همچنین 23 واحد پرورش مرغ مادر با ظرفیت 750 هزار قطعه در هر دوره اظهار داشت: این واحدها در مجموع سالانه 20 هزار تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

وی از اجرای تمامی پروژه‌های دامی و جذب تمامی تسهیلات این بخش در سال گذشته خبر داد و افزود: شهرستان نور با داشتن 800 هزار واحد دامی و تولید حدود7 هزار تن گوشت قرمز و 40 هزار تن شیر، از جایگاه ویژه‌ای در تولید مواد پروتئینی در استان مازندران برخوردار است.

مدیر  اداره جهادکشاورزی شهرستان نور پرواربندی گوساله و بره، تلقیح مصنوعی، اصلاح نژاد دام، سیلو سازی و نظارت بر خوراک دام و طیور و... از جمله پروژه‌های اجرا شده در بخش تولیدات دامی این شهرستان برشمرد.

سالاریان در پایان از پرداخت بیش از 250 میلیون تومان تسهیلات به 100 نفر از دامداران منطقه برای حل بخشی از مشکلات علوفه‌ای و توزیع 55 تن سبوس یارانه‌ای به 80 نفر به دلیل بارش برف در در سال گذشته خبر داد.