جهش تولید | جمعه، ۹ خرداد ۱۳۹۹

تولید بیش از 34 هزار تن گوشت سفید در آمل - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بیش از 34 هزار تن گوشت سفید در آمل

سید مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا(منطقه مازندران ، اظهارداشت: شهرستان آمل با توليد 34 هزار و 710 تن گوشت سفيد در سال 15.2 درصد توليد گوشت سفيد مازندران را به خود اختصاص داده است .
وی ادامه داد: شهرستان آمل با داشتن 334 واحد مرغداري گوشتي با ظرفيت جوجه ريزي حدود 20 ميليون قطعه در سال در طي 4 دوره ، قريب به 34 هزار تن گوشت سفيد توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود .
مدیر جهاد کشاورزی آمل یادآور شد: گوشت سفيد حاصل از پرورش انواع ماکيان در این شهرستان معادل 34 هزار و 710 تن در سال مي باشد .