جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

تولید بیش از 19 هزار تن گوشت سفید در ساری - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بیش از 19 هزار تن گوشت سفید در ساری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم نژاد با اشاره به فعالیت 300 واحد مرغداری گوشتی در ساری اظهارداشت: این واحدها ظرفیت جوجه ریزی بالغ بر 4 میلیون قطعه در هر دوره را دارا می باشند.

وی ادامه داد: شهرستان ساری 13 درصد تولید گوشت سفید و 14 درصد تولید جوجه یک روزه گوشتی استان را به خود اختصاص داده و از این لحاظ  به عنوان قطب تولید گوشت سفید استان محسوب می شود.

مدیر جهاد کشاورزی ساری  افزود: با انجام جوجه ریزی به میزان 12 میلیون و 746 هزار قطعه در 8 ماهه نخست سال جاری، بیش از 19 هزار و 500 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

قاسم نژاد اشتغال زایی مستقیم در این بخش را بالغ بر یک هزار و 500 نفر عنوان کرد و گفت: شهرستان ساری سهم بالایی در سرمایه گذاری و تولید گوشت مرغ استان بر عهده دارد.