جهش تولید | دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۳۹۹

تولید بیش از شش هزار تن گوشت مرغ در بابلسر - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بیش از شش هزار تن گوشت مرغ در بابلسر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، ˈ امیر خیراله پورˈ روز شنبه در گفت و گویی با اعلام مطلب فوق در خصوص وضعیت تولید گوشت سفید و تخم مرغ شهرستان بابلسر اظهار داشت: در راستای تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، سالانه بیش از 14 هزار و هفتصد تن گوشت سفید در 114 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

خیراله پور در ادامه از تولید سالانه بیش از دویست تن تخم مرغ در دو واحد مرغداری این شهرستان خبر داد و افزود: در پنج ماهه اول امسال نیز بیش از 83 هزار تن تخم مرغ تولید و به بازار مصرف عرضه گردید