جهش تولید | چهارشنبه، ۷ خرداد ۱۳۹۹

تولید بالغ بر12 هزار تن گوشت سفید در ساری - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید بالغ بر12 هزار تن گوشت سفید در ساری

 

طهمورث قاسم نژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران ، اظهار داشت: شهرستان ساری با داشتن بیش از 300 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه در هر دوره از پتانسیل بالای تولید گوشت سفید در سطح استان برخوردار می باشد.

 

وی ادامه داد: طی 5 ماهه نخست امسال پرورش دهندگان مرغ گوشتی شهرستان ساری اقدام به جوجه ریزی بیش از 8 میلیون و 300 هزار قطعه کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به تولید 12 هزار و 500 تن گوشت سفید در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان ، ارزش ریالی این تعداد جوجه ریزی را بالغ بر 812 میلیارد ریال برآورد کرد.