جهش تولید | سه‌شنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۹

ته چین گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین گوشت

Loading the player...

دانلود

مواد لازم    میزان

برنج     800  گرم
گوشت قرمز    400  "
سیب زمینی    100  "
چغندر     200  "
پیاز     100  "
آلوخشک    100  "
نمک     10  "
فلفل     5  "
زردچوبه    10  "

طرز تهیه :
1 – برنج را شسته بعد از کمی خیساندن ، داخل آب از قبل جوش آمده ریخته تا به حد آبکشی برسد . اما برای اینکه برنج شل و شفته نشود کمی زودتر از حد معمول و به اصطلاح کال آبکشی می شود .
2 – پیاز را خرد کرده سیب زمینی و چغندر را قطعه قطعه می کنند .
3 – گوشت و دیگر مواد را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم .
4 – ته قابلمه را با کمی روغن چرب کرده مقداری از برنج را در ته آن می ریزند .
5 – گوشت خام را روی برنج گذاشته با مواد دیگر سطح گوشت را می پوشانند .
6 – باقی برنج را روی گوشت و مواد داخل قابلمه می ریزیم .
7 – برنج را به مدت سه الی چهار ساعت روی حرارت ملایم می گذارند تا خوب دم بکشد و گوشت داخل آن بپزد .
خواص ته چین گوشت : این غذا سرشار از مواد پروتئینی مورد نیاز بدن است. این خوراک به دلیل داشتن چغندر، پیاز و آلوی خشک بدن را در مقابل امراض عفونی مقاوم می سازد و در بهبود جراحات نقش مهمی دارد. ته چین اگر چه غذایی برای تمام فصول است اما  به نوعی غذای نیمه رسمی عید، عید ماه 26، شب یلدا و تیرماه سیزده شو می باشد. حضور ته چین مازندرانی در اعیاد مذهبی به ویژه نذری های انفرادی ماه محرم هم دیده می شود .

 


Tahchin Gosht

Ingredients      Amount
Rice     800 gr.
Meat      400 gr.
Onion      100 gr.
Potato     100 gr.
Beet     200 gr.
Dry Plum    100 gr.
Turmeric    10  gr.
Pepper    5    gr.
Salt     10  gr.
Recipe:
1- Wash the rice and immerse it in the boiled water.
2- Chop the potato, beet and onion.
3- Add turmeric, pepper and salt to the meat and potato.
4- Soak the pot with oil.
5- Put the meat inside the rice and add the chopped potato, onion, and beet.
6- Put the pot on the oven with mild flame about 4 hours so that the meat and ingredients are baked well. Your food will be ready after 45 minutes.

This local dish is very rich in nutritious materials such as proteins and vitamins. Beet, onion and plum are good for health to fight infections and cure wounds. Tahchin Gosht is usually served in religious or happy ceremonies in Mazandaran Province.

 



تازه ها