رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

ته چین اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین اسفناج

طرز تهیه : ابتدا اسفناج ها را ضدعفونی می کنیم بعد از ضدعفونی کردن می گذاریم خشک شود . اسفناج ها را خرد کرده تقریبا به سه قسمت خرد می کنیم بعد اسفناج ها را با نصف لیوان آب بخارپز می کنیم تا اسفناج ها نرم شود . پیاز را سرخ کرده و اسفناج را اضافه می کنیم تا تفت داده شود بعد ادویه ها و آلو را اضافه کرده بعد از آن مواد آماده است . مقداری از برنج آماده شده را در ته ظرف می ریزیم بعد اسفناج آماده شده را بصورت یک لایه مواد و یک لایه برنج بصورت طبقاتی در ظرف می ریزیم و در لایه هایش دونه انار و لبو را هم اضافه می کنیم بعد از آن ظرف برنج را روی حرارت قرار داده تا دم بکشد بعد از آماده شدن تزئین می کنیم .

 

 



تازه ها