تهدید سلامت زیست بوم با پسماندها و فاضلاب شهری - نمایش محتوای خبر
تهدید سلامت زیست بوم با پسماندها و فاضلاب شهری
امام جمعه تنکابن با اعلام اینکه معضلاتی مانند پسماندها، فاضلاب شهری که در حال تبدیل شدن به تهدیدی برای سلامت زیستبوم منطقه شده است، گفت: مسؤولان استانی بهدنبال رفع موانع ترافیکی که در بیشتر طول سال گریبانگیر مردم شده است باشند تا بخشی از مشکلات مردم حل شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان تنکابن، آیین تودیع و معارفه شهردار جدید تنکابن دوشنبهشب با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تنکابن در این مراسم با اشاره به تلاشهای عقیل عشوری شهردار سابق که به افتخار بازنشستگی نائل آمده است، گفت: شهردار سابق از هیچ تلاشی در حل مشکلات شهر و شهروندان کوتاهی نکرده و اقدامات خوبی در بحران برف سال ۹۲ با توجه به کمبود امکانات شهرداری داشته است.
تقی پزشکی با اشاره به اینکه محسن قنبری با تأیید مراجع استانی و وزارت کشور بهعنوان شهردار جدید تنکابن معرفی شد، اظهار کرد: برای پیشبرد اهداف توسعهای شهر از همه مسؤولان این انتظار را داریم نهایت همکاری را با شهردار جدید داشته باشند.
* اجرای تهیه و تصویب شرح تفضیلی جدید
وی افزود: در حال حاضر شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن یکی از اولویتها را تهیه و تصویب شرح تفضیلی جدید شهر قرار داده است و با انجام این طرح و تصویب آن شرایط برای انجام بسیاری از برنامههای توسعهای و عمرانی تسهیل میشود که بهصورت جدی پیگیر تحقق این طرح هستیم.
وی تصریح کرد: در برف پاییزی امسال با توجه به تأمین بسیاری از کمبودهایی که در بحران برف سال ۹۲ گریبانگیر شهر و شهروندان شده بود توانستیم به سهولت و با تلاش مجموعه شورای شهر و شهرداری اقدامات خوبی در این بخش از جمله برفروبی معابر شهر و محوطه مدارس، ادارات و مراکز مهم خدماتی شهر را به سر انجام برسانیم.
*مشکلات پسماند و فاضلاب شهری تهدیدی برای سلامت
امام جمعه تنکابن نیز با تأکید بر ارجحیت قانون بر روابط در حوزه خدمت و مدیریت، گفت: در مدل حاکمیتی نظام اسلامی از امیرالمومنین علی(ع) روایات بسیاری داریم که اجازه ندادند با رابطههای خویشاوندی و نزدیکان بر عوامل حاکمیتی انسان غلبه کند و در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز سیره معمار کبیر انقلاب و رهبر معظم انقلاب اسلامی در سادهزیستی و دوری از تجملگرایی بسیار تأکید شده است.
حجتالاسلام عبدالعلی پوراکبر افزود: یکی از بزرگترین دستاورد اسلام ارائه تمدن بینظیر اسلامی در حاکمیت به دنیا بود.
وی با تأکید بر ارائه خدمات اساسی براساس نیازهای هر شهرستان، تصریح کرد: شایسته استان سرسبز مازندران نیست که در معابر آن از درختان و سایهسار آنها بیبهره باشیم و از مدیران امور شهری استان درخواست داریم به توسعه فضای سبز اهمیت دهند.
پوراکبر با اعلام اینکه معضلاتی مانند پسماندها، فاضلاب شهری که در حال تبدیل شدن به تهدیدی برای سلامت زیستبوم منطقه شده است، گفت: مسؤولان استانی بهدنبال رفع موانع ترافیکی که در بیشتر طول سال گریبانگیر مردم شده است باشند تا بخشی از مشکلات مردم حل شود.
*ملزم به رعایت ضوابط و قوانین هستیم
فرماندار ویژه تنکابن نیز با اشاره به اینکه تودیع و معارفه همیشه وجود دارد و مسؤولیت و مدیریتها دارای محدودیت زمانی است، اظهار کرد: باید برگزاری این نشستها زمینهای برای افزایش فعالیت مدیران و تحول در ساختار مدیریت و خدمات بیشتر به مردم، در نهایت توسعه و رشد عمران و آبادانی شهرها و کشور باشد.
سیدامیر حسینیجو افزود: در حوزه مدیریت برای ارائه خدمات بهتر ملزم به رعایت ضوابط و قوانین هستیم و آن چیزی که ما را متفاوت میکند همان رعایت ضوابط و اقدام اجرای مقررات و قانون است.
وی ادامه داد: شهرداری تنکابن از قدیمیترین شهرداریهای مازندران است و باید برای اثربخشی اقدامات آن علاوه بر تلاش مدیریت و کارکنان آن از سوی مردم و شهروندان نیز برنامههای عمرانی، فرهنگی و زیرساختی آن مورد حمایت قرار گیرد تا این شهر تاریخی به جایگاه واقعی خود که درخور شأن و شایسته مردم آن است برسد.
*اختصاص ۷ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای نیمهکاره
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران نیز گفت: اگر میخواهیم شهری پیشرفته و آباد داشته باشیم باید بهگونهای عمل کنیم که شهرداری بتواند از درآمدهای قانونی خود در افزایش سرانه اعتبارات عمرانی موفق عمل کند.
فرهاد عسکری افزود: یکی از منابع درآمدی شهرداری برخورداری از محل ارزش افزوده است و امروزه در بیشتر شهرهای موفق دنیا اصلیترین درآمد شهرداریها محسوب میشود اما در استان به غیر از چند شهر سایر شهرها هنوز نتوانستهاند از این درآمد مناسب برخوردار شوند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست دولت در تکمیل پروژههای نیمهکاره امسال ۷ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای نیمهکاره شهرهای زیر 100 هزار نفر در نظر گرفته شده است که باید شهرداریها در این راستا اقدامات و پیگیریهای لازم را داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران گفت: در بخش اختصاص اعتبارات عمرانی از جمله مهمترین برنامههای مورد حمایت دولت در استان براساس اولویتهای مدیریت پسماندها، ساماندهی حمل و نقل عمومی و تجهیز آن، تأمین نیاز و ایجاد ایستگاههای آتشنشانی و خدمات ایمنی، اصلاح شبکه آبرسانی و ارتقای آن به شبکه مکانیزه در فضای سبز شهری و راهاندازی کارخانههای کمپوست برای حل معضلات زبالهها و پسماندها است.
شهردار جدید تنکابن با تأکید بر عمل به قانون، گفت: اگر قرار است ضابطه حاکم شود همه باید از آن پیروی کنیم.
محسن قنبری به مشکلات اخذ مطالبات شهرداری اشاره کرد و گفت: در واقع اگر ۳۰ درصد مطالبات شهرداری از طرف مقابل اخذ شود میتوان در حوزه اقدامات و توسعه شهر کارهای خوبی صورت داد اما در این بخش از سوی متقاضیان تأخیر صورت میگیرد و این مسأله برای شهرداری به یک مشکل تبدیل شده است.
وی افزود: در پی ایجاد تحول در ارائه خدمات و برنامهریزی در توسعه شهری هستیم و در این راه باید با تلاش جمعی کار کنیم و این وظیفه سنگینی است که باید آن را به سر انجام برسانیم.
قنبری گفت: در این راه نیازمند اعتماد و همکاری و مساعدت مسؤولان، اعضای شورای شهر و حمایت همهجانبه مردم هستیم تا بتوانیم شهری با امکانات مناسب و در خور و شایسته شهروندان داشته باشیم.