ترشی پلا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
ترشی پلا
ترشی پلا
مواد لازم :
فارسی میزان
برنج 700 گرم
لوبیا 70 "
عدس 90 "
نخود 50 "
رب آلوچه 50 "
پیاز 50 "
دانه های انار 40 "
روغن 15 "
نمک 10 "
زردچوبه 10 "
آب یک و نیم لیتر
طرز تهیه :
1 – برنج را خوب شسته در آب می خیسانند .
2 – حبوبات را شسته در آب ولرم خیس می دهند ، بعد از یک ساعت آنها را درون قابلمه ای ریخته روی اجاق می گذارند .
3 – بعد از نیم ساعت برنج را همراه با نمک و زردچوبه به مواد اضافه می کنند .
4 – برنج را همراه با حبوبات آبکشی می کنند .
5 – پیاز داغ را با رب آلوچه و دانه های انار لابه لای برنج ریخته می گذارند دم بکشد .
6 – ترشی پلا بعد از چهل و پنج دقیقه آماده است .
خواص درمانی ترشی پلا :
استفاده از حبوبات و غلات در یک غذا باعث افزایش خاصیت پروتئینی غذا به حدی می گردد که ارزش غذایی پروتئین غذا را در حد ارزش غذایی پروتئین گوشت قرمز بالا می برد . با این تفاوت که چون حبوبات و غلات از منابع گیاهی هستند بنابراین حاوی کلسترول و چربی های مضر گوشت قرمز نیستند .
بیماران قلبی – عروقی و بیماران مبتلا به چربی خون بالا به راحتی می توانند از این غذا استفاده کنند .
Tershi Pela
Ingredients Amount
Rice 700 gr.
Chickpea 50 gr.
Onion 50 gr.
Pomegranate 40 gr.
Water 1.5 Lit.
Turmeric 10 gr.
Drupelet sauce 50 gr.
Lentil 90 gr.
Oil 15 gr.
Salt 10 gr.
Recipe:
1- Wash the rice and immerse it in the water for an hour.
2- Clean, wash the beans and immerse them in lukewarm water. After about one hour, pure them into a pot and put it on the oven.
3- Add the rice into the pot and add some salt and turmeric.
4- Then drain the water.
5- Add fried onion, pomegranate, and drupelete sauce to the dish.
6- Your food, Tershi Pela, will be ready after 45 minutes.
This local dish is very rich in nutritious materials such as proteins. Since there in no meat and fat in this food but beans instead, it is good for health, especially for people with high level of fat and cholesterol.