جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

ترشی خرمالو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی خرمالو

خوردن ترشی با غذا یکی از علاقه های بسیاری از ایرانیهاست.فصل خرمالو شده و درست کردن ترشی خرمالو خالی از لطف نیست. قدم اول : اینه که خرمالو ها رو از درخت بچینیم، بعد خرمالو های رسیده رو از نارس جدا میکنیم. قدم دوم: خرمالو رسیده جدا شده رو داخل ظرفی ریخته و انقدر گرما میدهم تا مایع از آن خارج گردد. قدم سوم: ریختن خرمالو های مشتو مال داده شده در داخل کیسه و گرفتن آب خرمالو ها کف هایی که اگه نگیریم باعث میشه ترشی یه کمی مزه کز بودن بدست بگیره. قدم چهارم: آب خرمالو بدست اورده رو آتش بزاریم تا آب اضافی بخار شه تا به ترشی برسیم



تازه ها