رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

بوفه های مدارس - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بوفه های مدارس

اقلام خوراکی در بوفه های مدارس باید از نوع مجاز باشد دارای بسته بندی بهداشتی، پروانه بهره برداری، پروانه تولید، تاریخ انقضاء، تاریخ تولید تغذیه میان وعده دانش آموزان درمدارس و بوفه های مدارس آنچه که مهم است این است که دانش آموزان در حال رشد هستند و برای انجام فعالیت های فیزیکی ، ورزش و تحصیل و آموزش هایی که می بینند نیاز به انرژی لازم و کالری لازم برای فعالیت های مختلف و آموزش را دارند که نیاز است از طرق مختلف تامین شود . علاوه بر وعده های غذایی اصلی که بعنوان صبحانه ، ناهار ، شام در منزل دانش آموزان میل می کنند لازم است که در طول مدتی که در مدارس حضور دارند از یک میان وعده ای سالم بهره مند باشند که بتوانند انرژی لازم را برای فعالیت های مختلفی که در مدرسه از جمله آموزش و فعالیت های فیزیکی دارند کسب کنند آنچه که مهم است این است که دانش آموزان حدالامکان بدون صرف صبحانه به مدرسه حضور پیدا نکنند . نکته بعدی در طول مدتی که دانش آموزان در مدرسه حضور دارند باید یک میان وعده غذایی سالم نیز به همراه خودشان داشته باشند . خانواده ها  یک لقمه غذای سالم شامل نان و پنیر و گردو، سبزی ، میوه های تازه و خشکبار ، بادام ، پسته و چیزهایی که مقدور و سالم است تهیه کنند. اما اقلام خوراکی که در بوفه های مدارس ارائه می شود باید از نوع مجاز باشد دارای بسته بندی بهداشتی، پروانه بهره برداری، پروانه تولید، تاریخ انقضاء، تاریخ تولید و با هرگونه ماده غذایی که ارزش غذایی لازم را دارد. مراقبین سلامت خصوصا مدیران مدارس که رابط ادارات با مدارس هستند و نماینده های آموزش در مدارس هستند موظفند نسبت به این مهم توجه جدی داشته باشند. اغلب خوراکی ها انرژی زا، مقوی، سالم باشند و دارای شرایط استاندارد باشند. محل های نگهداری مواد غذایی هم حدالامکان باید خوب، سالم و بهداشتی باشند. اقلام خوراکی هم باید تحت نظارت اداره سلامت و با همکاری مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان و مناطق باشد. با توجه به اینکه ذائقه بچه ها به سمت غذاهای آماده فست فوت ها، غذاهایی که ارزش غذایی چندانی ندارند و یا بعضا مواد نگهدارنده، افزودنی های غیرمجاز در آنها بکار رفته است و استفاده از فست فوت ها ممنوع است. و آموزش فرهنگ سازی تغذیه سالم آموزش داده شود. تغذیه، جسم سالم و روح سالم برای دانش آموزان و آماده بودن آنها برای فراگیری علوم و فنون نیاز به این است که خانواده ها با آموزش و پرورش همکاری کنند.


Buffet in schools
Nutrition for students is very important to get enough need energy in form of calories for their physical activities, as they are both studying and growing needs. It is very important for students to have breakfast in the morning before attending school. They should also have some safe and nutritious food during the school time each day. It is recommended that families provide cheese sandwiches with fresh vegetables and walnuts, or dried fruits for students. However, many students get foods from buffets at school, so the foods presented there should be both safe and nutritious. The foods packing should bear the name of manufacturer, expiry dates, license number and ingredients. School managers should pay enough attention in this regards to examine the foods if they are standard, hygienic and nutritious. Since children like the taste of fat foods, it should be limited as much as possible in school buffets and using rich and safe foods should be promoted instead. Also, families are needed to cooperate with the educational officials as much as possible.



تازه ها