جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

برگزاری جشنواره غذاهای بومی با حضور 4 استان در رامسر - نمایش محتوای خبر

 

 

برگزاری جشنواره غذاهای بومی با حضور 4 استان در رامسر

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی با حضور چهار استان کشور در رامسر خبر داد.

برگزاری جشنواره غذاهای بومی با حضور 4 استان در رامسر

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، دلاور بزرگ‌نیا صبح امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری جشنواره‌ غذایی به صورت گسترده در استان مازندران و در شهرستان رامسر خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره در راستای برگزاری جشنواره غذایی کشور که طبق برنامه‌ریزی کشور را به هشت منطقه تبدیل کرد، برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: در جشنواره غذایی مازندران که در تقسیم‎بندی جشنواره‌ای به نام منطقه یک شناخته می‎شود، استان‌های گیلان، گلستان، قزوین و مازندران شرکت می‎کنند.

وی با اعلام اینکه هدف این جشنواره احیای غذایی بومی و محلی است، گفت: جای غذاهای سنتی در سفرهای مردم ما خالی است و با برگزاری این جشنواره تلاش داریم که به مسؤولان و دست‌اندرکاران اعلام کنیم که مردم علاقه‌مند به دریافت این غذاها هستند و از طرفی آشپزها در زمینه تولید غذاهای بومی و محلی به تکاپو بیفتند.

بزرگ‎نیا خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده هر گروه و هر استان با سه غذای اصلی، سه نوع دسر، سه نوع پیش‌غذا، سه نوع نوشیدنی و سه نوع دمنوش در این جشنواره حضور پیدا می‌کند.

وی با اعلام اینکه این جشنواره در روزهای 30 و 31 تیر ماه و نیز اول مرداد ماه برگزار می‌شود، افزود: در کنار برگزاری جشنواره نمایشگاه‌های جنبی و کارگاه‌های آموزشی نیز پیش‌بینی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران خاطرنشان کرد: در بخش آموزشی نیز برگزاری کارگاه آموزشی و پنل‌های علمی پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه در کنار برگزاری جشنواره، فعالان صنایع غذایی و نیز فعالان و تولیدکنندگان کالاهای مرتبط با رستوران‌ها نیز محصولات خویش را ارائه می‎کنند، گفت: داوری‌ها در بخش‌های داوران ملی، محلی و نیز داوری مردمی پیش‌بینی شده است.

بزرگ‌نیا اضافه کرد: در بخش داوران ملی و محلی داوران با چشیدن غذا و نیز مشاهده نحوه تولید غذا به غذاهای ارائه شده رای می‎دهند و در بخش داوران مردمی نیز مردم پس از دریافت غذا به محصولات تولیدی رای می‎دهند و غذاهای که نمرات مناسب‌تری دریافت کنند جمع‌آوری و این نوع غذاها بعدا به لیست غذاهای در دست تهیه رستوران‌ها و مراکز اقامتی استان پیشنهاد می‎شود.

وی با اعلام اینکه برای افرادی که در حوزه رستوران‌داری فعال هستند، نیز فضایی پیش‌بینی شده که غذای‌های در دست تهیه خویش را در کنار برگزاری این نمایشگاه عرضه کنند، افزود: این افراد می‎توانند از این فرصت برای معرفی برندهای غذایی خویش اقدام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران اضافه کرد: برای برگزاری این نمایشگاه 50 غرفه جنبی و 27 غرفه اصلی پیش‌بینی شد و چهار فضا برای حضور آشپزهای که قرار است در مسابقه شرکت کنند، پیش‌بینی شده است.