بدهی برق مازندران 720 میلیارد ریال است - نمایش محتوای خبر
بدهی برق مازندران 720 میلیارد ریال است
مدیرعامل توزیع برق مازندران با اعلام اینکه بدهی برق مازندران 720 میلیارد ریال است، گفت: بخش اعظمی از این بدهیها مربوط به پیمانکاران است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر، قاسم شهابی در مراسم تودیع و معارفه مدیر امور برق شهرستان بابلسر با تقدیر از تلاش و زحمات شبانهروزی کاشی مدیر سابق امور برق بابلسر با بیان اینکه وی در دوران فعالیت خود خدمات ارزندهای برای امور برق استان و شهرستان انجام داده است، اظهار کرد: کاشی بهمنظور موفقیتهای زیادی که در سطح شهرستان داشتند، میتواند کمککار زیادی برای مجموعه برق استان داشته باشند و فعلاً بهعنوان مدیر دفتر تحقیقات اداره توزیع امور برق مازندران منصوب و در فرصتهای بعدی از وجود وی در جاهای دیگر استفاده میشود.
وی با بیان اینکه شرکت برق و صنعت برق یکی از خدمات زیربنایی و اصلی است که با مشکلات زیادی در فصل گرما مواجه میشود، افزود: چون پیک مصرف برق از اواسط خردادماه تا پایان تیرماه به اوج و در مردادماه به حداکثر میزان خود افزایش پیدا میکند، سرویسدهی به مشترکان در ایام تابستان کار بسیار دشواری است.
مدیرعامل توزیع برق مازندران با اعلام اینکه افزایش میزان 2.5 برابری مصرف انرژی برق در تابستان مختص شمال کشور است و در استانهای دیگر مشاهده نمیشود، اضافه کرد: بهخاطر استفاده از کولرهای گازی که مشترکان استفاده میکنند مصرف انرژی برق تا 2.5 برابر در ایام تابستان افزایش مییابد که نیاز است بخشداران و مدیران با ارائه آموزشهای لازم به مردم، استفاده درست از مصرف برق را ارائه دهند.
وی با تقدیر از همکاری و همراهی معاونان و مدیران صنعت برق مازندران، خاطرنشان کرد: وفاق، همدلی و همراهی که رهبر معظم انقلاب به آن تأکید دارند در صنعت برق وجود دارد و ما را در رسیدن به اهداف سازمان یاری میکند.
شهابی با بیان اینکه مشکلات صنعت برق بسیار زیاد بوده و بدهیهای صنعت برق مازندران 72 میلیارد تومان است، تصریح کرد: بخش اعظمی از این بدهیها مربوط به پیمانکاران است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا با اصلاح شبکهها، تابستان خوبی را پشتسر بگذاریم، ادامه داد: مدیریت مصرف برق مهمترین رمز موفقیت برای عبور از تابستان 95 است.
به گزارش فارس، در این مراسم از زحمات مهندس درویشی که به افتخار بازنشستگی نائل آمد تقدیر و مجد بهعنوان معاون هماهنگی و قائممقام شرکت منصوب شد، همچنین سماکوش که قبل از این مدیر برنامه بودجه استان بود، معاون برنامهریزی و مهندسی شرکت شد.
یوسفی مدیر دفتر تحقیقات نیز بهعنوان مدیر دفتر برنامهریزی و بودجه منصوب و کاشی جایگزین وی بهعنوان مدیر دفتر تحقیقات شدند.
حیدری رئیس امور برق بهنمیر بهعنوان مدیر امور برق سیمرغ و سیدخندان بهعنوان مدیر امور برق جویبار منصوب شدند.
قاسمی که قبل از این مدیر امور برق آمل بود بهعنوان مدیر دفتر مرکزی منصوب شدند و گرائیلی مدیر امور برق فریدونکنار بهعنوان مدیر امور برق آمل و رحمانی بهعنوان مدیر برق فریدونکنار انتخاب شدند.
مطالب مرتبط:
-
احداث 6 دوربرگردان در محورهای مازندران
-
رئیس جهاد كشاورزی مازندران خواهان ورود ذخیره استراتژیك برنج به بازار شد
-
مدیر جهاد کشاورزی نکا از آغاز نشاء و کشت مکانیزه برنج در این شهرستان خبر داد و گفت: این نشای مکانیزه در بخشی از سطح اراضی شالیزاری روستای میانگله نکا عملیاتی شد.
-
فعالیت 80 درصد کشاورزان مازندرانی در تولید برنج و مرکبات/ نظارت بیشتر بر سورتینگ مرکبات و بستهبندی برنج در سالجاری
-
اختصاص 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع مازندران
-
سفیر سوئیس به مازندران سفر میکند
-
نشست اقتصاد دانشبنیان در آمل برگزار میشود
-
شاليكاران نگران خارش شاليزار نباشند
-
بالغ بر 790 روستای مرزی در مازندران وجود دارد/240 دهیاری جدید در روستاهای مازندران ایجاد میشود
-
مناطق عملیات اجرای پروژههای توزیع برق مازندران اعلام شد