سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | یک‌شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

باهار مربا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باهار مربا

شکر     1000 "
آب     300  "
آب نارنج    20 میلی لیتر
طرز تهیه :
1 – شکوفه بهار را بعد از جمع کردن از زیر درخت نارنج ، تمیز کرده کاسبرگ را از گلبرگ ها جدا می کنند .
2 – برای رفع تلخی ، برگ های جدا شده را دوبار در آب و هر بار به مدت 5 دقیقه می جوشانند . دور دوم جوشاندن باید 2 قاشق آب نارنج به مواد اضافه کرد . بعد از هر بار جوشاندن ، باید مواد را با آب سرد شستشو داد .
3 – بهار را با شکر و یک قاشق آب نارنج برای جلوگیری از قندک زدن مربا مخلوط کرده و مدت 3 تا 4 ساعت در جای خنک می گذارند تا برای پختن آماده شود .
4 – مواد را با شعله بسیار کم حرارت می دهند .
5 – زمانی که مواد به رنگ طلایی درآمد و شیره ی مربا به غلظت کافی رسید ، مربای بهار آماده است .
خواص درمانی باهار مربا : شکوفه ی بهار نارنج سرشار از کلسیم است . این ماده ی غذایی ، برای اشخاص 40 تا 50 سال که دچار سستی (پوکی) استخوان هستند ، مفید است . علاوه بر این ، مربای بهار ، برای خانم های کوتاه قد بعد از دوره ی یائسگی توصیه می شو
د .

 

 

Behar Morabba

Ingredients      Amount
Aurantium     500 gr.
Sugar     1000 gr.
Water      300 ml.
Sour orange water    20 ml.
Recipe:
1- Wash and separaye the fetals from the aurantium blossoms.
2- Boil the aurantium for 5 minutes twice to remove the bitter taste.
3- Add the sour ornage juice to the aurantium blossoms.
4- Add the chicken, water, and pomegranate paste to the pan.
5- Add the sugar and a little sour orange juice to the aurantium and leave it for 4 hours.
6- Put the ingredients of the pot on the oven with mild flame.
7- The aurantium jam will be ready when the blossoms turn to golden color and the water inside becomes dense syrup.
The aurantium blossom is rich in calcium, so it is very useful for those suffering from osteoporosis and the women in their postmenopausal.


 



تازه ها