جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

بادمجون زالک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بادمجون زالک

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :    میزان

بادمجان          500 گرم
جعفری     50  "
گشنیز     100 "
زولنگ     50 "
پونه     30 "
سیر     50 "
فلفل قرمز    10 "
نمک     10 "
سرکه انجیر    یک لیتر

طرز تهیه :
1 – سبزی ها را خرد کرده با نمک و فلفل قرمز تند مخلوط می کنند .
2 – بادمجان را با 2 لیوان آب و سرکه پخته خشک می کنند .
3 – سبزی ها را در شکم بادمجان ریخته در سرکه انجیر می خوابانند .
4 – بادمجون زالک بسته به مقدار پخت بادمجان ، می تواند یک ماه تا یک سال ، برای خوردن آماده شود .
خواص درمانی بادمجون زالک :
بادمجون زالک که با سرکه انجیر تهیه می شود . به بیماران مبتلا به یبوست توصیه می شود . در این ترشی از سبزی هایی مانند پونه ، سیر و دیگر سبزی های معطر استفاده شده ، که برای ضدعفونی کردن روده و افرادی که دچار فشار خون بالا هستند ، مفید است . البته این ترشی برای افرادی که از بیماری معده رنج می برند ، مناسب نیست .

 

 

Ingredients      Amount
Eggplant    500 gr.
Parsley    50 gr.
Coriander     100 gr.
Pennyroyal    30 gr.
Garlic     50 gr.
Eringium    50 gr.
Vinegar     1 lit.
Chili     10  gr.
Salt     10  gr.

Recipe:
1- Wash and chop the vegetables.
2- Add the salt and chili to the vegetables.
3- Bake the eggplant with two glasses of water and vinegar.
4- Empty the inside of the eggplant and fit the vegetables in it.
5- Put the eggplants inside the vinegar to be ready for eating after one month.

 



تازه ها