جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

بادمجان شکم پاره - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بادمجان شکم پاره

مواد لازم                         میزان

بادمجان                            500 گرم

زولنگ                              50 "

اناریجه                             30  "

نعنا                                  10  "

گشنیز                              50  "

سیرسبز                           50  "

پیاز                                  30  "

دانه های انار                     40  "

گردو                                50  "

رب انار ترش                      30  "

نمک                                 10  "

فلفل                                5  "

زردچوبه                            10  "

روغن                               15  "

 

طرز تهیه :

1 – سبزی ها را شسته خوب خرد می کنند .

2 – پیاز را تفت داده سبزی را به آن اضافه می کنند تا سبزی ها نیز تفت داده شوند .

3 – گردو و دانه انار و رب انار ترش را در اخرتفت دادن سبزی به مواد اضافه می کنند .

4 – بادمجان ها را پوست گرفته شکافی در آن ایجاد می کنند . باید مراقب بود این شکاف فقط از یک سمت بادمجان باشد و از سمت دیگر شکافته نشود .

5 – مواد آماده شده را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل در شکاف بادمجان می ریزند .

6 – بادمجان را با حرارت ملایم سرخ می کنند .

7 – شکم پاره بعد از سرخ شدن بادمجان ها آماده است .

خواص درمانی شکم پاره:غذای فوق از منابع کاملا گیاهی بوده و به جهت مزه ی بسیار مطلوب آن می تواند برای بیماران دچار اضافه وزن و یا افراد سالمندی که دچار یبوست های مزمن می شوند یک غذای رژیمی باشد .

 

 

 

 

Ingredients                                      Amount

Eggplant                                    500 gr.

Water Mint                                 50 gr.

Mints                                       10 gr.

Parsley                                      50  gr.

Onion                                      30  gr.

Garlic                                        50 gr.

Walnut                                      50 gr.

Pomegranate seeds                     40 ml.

Pomegranate paste                     30 gr.

Salt                                           10 gr.

Turmeric                                    10 gr.

Pepper                                      5 gr.

Oil                                            15 gr.

 

Recipe:

1-   Wash and chop the vegetables.

2-   Fry the onion and add the chopped vegetables to the pan.

3-   At the end of frying, add the walnut, pomegranate seeds, and the pomegranate paste to the pan.

4-   Wash the eggplants and tear one side of it horizontally.

5-   Fill the body of the eggplant with the fried mixture with spices.

6-   Fry the eggplants in the pan with mild flame.

7-   Your meal, Shekam Pareh, will be ready in minutes.

 

The traditional dish of Shekam Pareh is rich in vitamins, minerals, and fibers. It is very good for those who are on diets to lose weigh and for the health of the elders with constipation.



تازه ها