بادمجان شکم پاره - نمایش محتوای تولیدات ویژه
بادمجان شکم پاره
مواد لازم میزان
بادمجان 500 گرم
زولنگ 50 "
اناریجه 30 "
نعنا 10 "
گشنیز 50 "
سیرسبز 50 "
پیاز 30 "
دانه های انار 40 "
گردو 50 "
رب انار ترش 30 "
نمک 10 "
فلفل 5 "
زردچوبه 10 "
روغن 15 "
طرز تهیه :
1 – سبزی ها را شسته خوب خرد می کنند .
2 – پیاز را تفت داده سبزی را به آن اضافه می کنند تا سبزی ها نیز تفت داده شوند .
3 – گردو و دانه انار و رب انار ترش را در اخرتفت دادن سبزی به مواد اضافه می کنند .
4 – بادمجان ها را پوست گرفته شکافی در آن ایجاد می کنند . باید مراقب بود این شکاف فقط از یک سمت بادمجان باشد و از سمت دیگر شکافته نشود .
5 – مواد آماده شده را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل در شکاف بادمجان می ریزند .
6 – بادمجان را با حرارت ملایم سرخ می کنند .
7 – شکم پاره بعد از سرخ شدن بادمجان ها آماده است .
خواص درمانی شکم پاره:غذای فوق از منابع کاملا گیاهی بوده و به جهت مزه ی بسیار مطلوب آن می تواند برای بیماران دچار اضافه وزن و یا افراد سالمندی که دچار یبوست های مزمن می شوند یک غذای رژیمی باشد .
Ingredients Amount
Eggplant 500 gr.
Water Mint 50 gr.
Mints 10 gr.
Parsley 50 gr.
Onion 30 gr.
Garlic 50 gr.
Walnut 50 gr.
Pomegranate seeds 40 ml.
Pomegranate paste 30 gr.
Salt 10 gr.
Turmeric 10 gr.
Pepper 5 gr.
Oil 15 gr.
Recipe:
1- Wash and chop the vegetables.
2- Fry the onion and add the chopped vegetables to the pan.
3- At the end of frying, add the walnut, pomegranate seeds, and the pomegranate paste to the pan.
4- Wash the eggplants and tear one side of it horizontally.
5- Fill the body of the eggplant with the fried mixture with spices.
6- Fry the eggplants in the pan with mild flame.
7- Your meal, Shekam Pareh, will be ready in minutes.
The traditional dish of Shekam Pareh is rich in vitamins, minerals, and fibers. It is very good for those who are on diets to lose weigh and for the health of the elders with constipation.