رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

اوماج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

اوماج

مواد لازم    میزان
آرد گندم   600 گرم
دانه های ریز برنج  300  "
کدو حلوایی  100  "
قره قروت  "      "
گشنیز   100  "
جعفری   50  "
سیرسبز   40  "
نخود   50  "
لوبیا   30  "
عدس   50  "
تخم مرغ   2  عدد
نمک   10  گرم
زردچوبه   10  "

طرز تهیه :
1 – آرد را با مقدار کمی آب مخلوط کرده با دو دست مالش می دهند .
2 – مالش آرد تا زمان گلوله گلوله شدن ادامه می یابد .
3 – دانه های ریز برنج ، نخود ، لوبیا و عدس را نیم پز می کنند .
4 – سبزی ها و کدو حلوایی را همراه با نمک و زردچوبه به مواد اضافه می کنند تا با آن ها بپزد .
5 – بعد از پخته شدن مواد ، آرد گلوله شده را آهسته و مشت مشت به آش اضافه می کنند . همزمان با ریختن آرد باید آش را هم زد تا آرد به هم نچسبد .
6 – قره قروت را در آب داغ حل کرده و بعد از پختن مواد به آن اضافه می کنند .
7 – تخم مرغ ها را به آش در حال پخت اضافه می کنند و تا هنگام قوام آمدن آن صبر می کنند .
8 – اوماج آش بعد از 30 دقیقه آماده است .

خواص درمانی اوماج : این نوع آش که با انواع حبوبات و سبزی پخته می شود ، حاوی مقادیر عظیم پتاسیم است . پتاسیم دریافتی از طریق غذا در داخل یاخته های بافت های بدن وجود دارد . از این رو عضلات حاوی 32/ پتاسیم هستند . کمبود پتاسیم موجب ضعف ، بی حالی ، تغییر ضربان قلب و فلج عضلانی می شود . اوماج برای افرادی که فعالیت بدنی فراوانی دارند ، توصیه می شود .

 


 

Ingredients      Amount
Wheat Flour    600 gr.
Rice haploids    300 gr.
Pumpkin    100 gr.
Coriander    100 gr.
Parsley    50 gr.
Garlic     40 gr.
Pea      50 gr.
Bean      30  gr.
Egg     2 Pcs.
Lentil      50  gr.
Turmeric    10 gr.
Salt     10 gr.

 

Recipe:


1- Make small balls with wheat flour and water.
2- Boil the rice haploids, pea, bean, and lentil.
3- Add the vegetables and pumpkin to the boiling pot.
4- Add the small balls to the pot little by little.
5- Add the eggs to the pot.
6- Your food, Omaaj, will be ready after half an hour.

This traditional dish, Omaaj, is very nutritious and rich in potassium, vitamins, and carbohydrates. It is very good for those who are physically active.



تازه ها