جهش تولید | شنبه، ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

انجیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

انجیر

انجیر معمولا از سال چهارم تا بیست سالگی میوه می دهد این درخت بوسیله بذر ، قلمه ، پاجوش و پیوند تکثیر می شود . باستان شناسان می گویند انجیر محصول زراعی بشر در 11400 سال پیش است . این میوه ی پیاز شکل را می توانیم میوه ی پرورش یافته دست انسان بدانیم که 1000 سال پیش از زراعت گندم و جو در خاور میانه کشت می شد . از انجیر ترشی ، مربا و دشو تهیه می کنند . سرکه های ترشی انجیر خوش طعم و دل چسب است . درخت انجیر از دوران کهن وجود داشت . در مصر در حدود 2800 سال قبل از میلاد مسیح کاشت درخت انجیر موسوم بود. در کتاب تورات نیز از انجیر یاد شد. انجیر نزد یونانیان قدیم محترم بود و صادرات آن ممنوع بود . میوه های این درخت را با معتقدات مذهبی خود مخلوط کرده ، آن را نشانه سعادت ، پیروزی ، پیشرفت و ترقی روز افزون می دانستند . از شیره انجیر دوشاب انجیر بدست می آید . انجیر از تیره ی گزنه ها و از دسته توت هاست و نام علمی درخت آن فیکوس است در پزشکی سنتی ایرانی ها انجیر را میوه ی گرم می دانستند این میوه تعرق را زیاد و حرارت بدن را کم می کند . چاق کننده است و برای درمان سوء هاضمه مفید می باشد . انجیر بعلت داشتن فیبر بالا جلوی سرطان سینه را می گیرد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند . در مازندران علاوه بر دوشاب از انجیر تازه مربا هم درست می کنند . انجیر پته یکی دیگر از فراورده های انجیر می باشد که لذیذ است و طعم ماندگار دارد . از انجیر سیاه هم به شیوه ی سنتی سرکه تهیه می شودکه برای درست کردن انواع ترشیجات استفاده می شود . در کتاب مکارم الاخلاق به نقل از ابوذر یاد شده است که سینی انجیر به پیامبر هدیه شد و به اصحابش فرمودند بخورید چرا که اگر بنا بود بگویم میوه ای از بهشت است همین را می گفتم. از امام رضا (ع) نقل شده است انجیر بوی بد دهان را می برد ، استخوان ها را استحکام می بخشد و با وجود آن دیگر به دارو نیازی نیست .


Fig
Fig is a nutritious fruit which ripens in Summer time, usually in July. It fruits from the 4th year to the 20th year. Archeologists believe fig has been grown since over 11,000 years ago. It is grown across Iran and people make jam, nectar and pickle from different kinds of figs. Fig is mentioned in the books from antiquity; it is mentioned in hieroglyphs from ancient Egypt, in Torah, and Bible. It has been very sacred for the Greek as they did not export it to other states. The Greek people considered the fig the symbol of the happiness, victory, progress, and growth. In Iranian traditional medicine, fig has had many properties. It is good for indigestion and can help people gain fat; and prevents breast cancer for its high fibers. In Islam, fig is a Heavenly fruit and the Prophet Mohamed advised his followers to eat fig as a fruit sent from the paradise. The 8th Leader of Shiite Muslim, Imam Reza said that “Fig eliminates the bad smell of mouth, strengthens the bones and is a good medicine for many diseases.”



تازه ها