جهش تولید | دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۳۹۹

آموزش سیراناردون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آموزش سیراناردون

Loading the player...

دانلود

مواد لازم : 1- بلدرچین 2 – 3 عدد   2 – سیر 2 حبه   3 – پیاز 1 عدد  4 – آلو 100 گرم   5 – گوجه فرنگی 2 – 3 عدد  6 – کره 30 گرم  7 – اناردون به مقدار لازم 8 – ادویه (زردچوبه – فلفل - نمک ) به مقدار لازم

طرز تهیه :

کره را در تابه ریخته روی حرارت قرار می دهیم پیاز را نگینی خرد کرده به کره اضافه کرده تفت می دهیم تا طلایی شود بعد سیر را بصورت حبه ای خرد کرده اضافه می کنیم سیر باید در حدی که نرم شود بعد آلو را به مواد اضافه می کنیم بعد از آلو گوجه فرنگی را اضافه کرده بعد ادویه زردچوبه و فلفل را اضافه کرده شعله را کم می کنیم در ظرف را می گذاریم تا گوجه فرنگی پخته شود و جا بیفتد بعد مواد آماده شده را از روی حرارت بر می داریم و مقداری اناردون به مواد اضافه کرده و می گذاریم مواد خنک شود . بعد از خنک شدن شکم بلدرچین را با مواد پر می کنیم داخل تابه را به میزان خیلی کم روغن می ریزیم و بلدرچین را کاملا سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن 1 الی 2 پیمانه آب اضافه کرده ادویه می زنیم در ظرف را گذاشته بمدت یک ساعت تا بلدرچین پخته شود .



تازه ها