رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

آلبالو پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آلبالو پلو

طرز تهیه : ابتدا 2 – 3 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم گوشت هایی که آماده کردیم را به آن اضافه می کنیم با حرارت بالا گوشت را تفت می دهیم اگر گوشت کوفته ریزه با حرارت پایین تفت داداه شود آب می اندازد و باعث سفت شدن آن می شود با حرارت بالا تفت می دهیم بعد از اینکه کاملا تفت دادیم به آن یک پیمانه آب اضافه می کنیم در ظرف را می گذاریم تا گوشت پخته شود . بعد از پخته شدن گوشت مقدار خیلی کم روغن و زعفران آب شده به ته ظرف اضافه می کنیم برای ته دیگ ، بعد برنج آبکش شده را مقداری ته ظرف می ریزیم با روغن و زعفران کاملا مخلوط می کنیم بعد مقداری آلبالو روی برنج می ریزیم دوباره مقداری برنج بعد رویش را مقداری گوشت اضافه می کنیم این کار را بصورت لایه ای انجام می دهیم تا مواد تمام شود بعد برنج را بمدت 45 – 60 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد و آماده شود بعد از آماده شدن تزئین می کنیم .

 

Cherry Rice
Ingredients      Amount
Rice      500 gr.
Sour Cherry    1 Kg. 
Meat     400 gr.
Onion     1
Oil, Salt & Spices   As you like
Saffron and Pistachio   For decorating the meal
Recipe:
Fry the meat in the pan. Add a cup of water to the pan. When the meat is baked enough, add some saffron and oil. Wash and rinse the rice and mix it with saffron and oil. Add the sour cherry and meat to the rice pot and mix it layer by layer. Let the rice bake for 45-60 minutes. Then, decorate the meal with saffron and pistachio.

 



تازه ها