افزایش 50 هکتاری اراضی زیر کشت برنج در گلوگاه - نمایش محتوای خبر
افزایش 50 هکتاری اراضی زیر کشت برنج در گلوگاه
فرماندار گلوگاه با اشاره به لایروبی آببندان روستای خورشیدکلا در این شهرستان، گفت: در سال آینده، دستکم 50 هکتار زمین در مناطق دشت گلوگاه بیشتر از سالجاری زیر کشت برنج میرود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان گلوگاه، محمدرضا تباکی در بازدید از روند لایروبی آببندان روستای خورشیدکلا در بخش کلباد این شهرستان، اظهار کرد: این آببندان به مساحت حدود 30 هکتار، در نوع خود قابل ملاحظه و ارزشمند است و مزیتهای زیادی برای منطقه دشت گلوگاه دارد.
وی با اشاره به وجود کارخانه آجر ماشینی فدک در گلوگاه، افزود: این واحد تولیدی برای خاک مورد نیاز، از طبیعت گلوگاه و اطراف آن استفاده میکرد که برداشت آن سبب آسیبهای زیستمحیطی به طبیعت میشود.
فرماندار گلوگاه ادامه داد: خاک حاصل از لایروبی این آببندان، یکی از منابع خوب برای تأمین ماده اولیه مورد نیاز برای کارخانه آجر ماشینی گلوگاه است که براساس نظر کارشناسان، کیفیت بسیار بالایی برای تولیدات آجر صنعتی دارد.
این مسؤول بیان کرد: اگر دولت بخواهد در زمینه لایروبی هزینه کند، بخش زیادی از اعتبارات شهرستانی و ملی باید صرف این موضوع شود و در گلوگاه، کارهای مهمتری داریم که با برنامهریزی و اولویتبندی باید انجام شوند، لذا لایروبی آببندان و در اختیار قرار دادن خاک حاصل از آن به کارخانه آجر ماشینی فکر خوبی بود که هم هزینهای برای دولت نداشت و هم در راستای اقتصاد مقاومتی انجام شد.
تباکی تصریح کرد: کارخانه «فدک» گلوگاه در سالجاری با کمبود خاک مواجه نیست و کارگران میتوانند با فراق آسوده در این واحد تولیدی کار کنند.
وی در پایان با بیان اینکه با لایروبی آببندان خورشیدکلا، در سال آینده وسعت آبگیری این آببندان دو برابر میشود، گفت: در سال آینده، دستکم 50 هکتار زمین در مناطق دشت گلوگاه بیشتر از سالجاری زیر کشت برنج میرود.
مطالب مرتبط:
-
کشت سویا بهاره در 50 هکتار از مزارع بابل
-
علف هرز کیفیت محصولات زراعی را کاهش میدهد
-
هزینهکرد یک میلیارد و 600 میلیون ریالی اوقاف مازندران در حوزه خیریه
-
انجام نخستین برداشت مکانیزه برنج در آمل
-
حدود 15هزارهکتارشالیزارهای آمل دچار خسارت (ورس) شالی شد
-
توزیع اعتبارات پروژههای اقتصاد مقاومتی مازندران
-
سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید میشود
-
اجرای پرشتاب عملیات ایمنسازی محورها در مازندران
-
زمان گلدهی درختان نباید از هیچ کودی به شکل محلول پاشی استفاده شود
-
2 سال گذشته 4.5 برابر سالهای قبلتر به دهیاریهای مازندران اعتبار تخصیص یافت