جهش تولید | دوشنبه، ۶ بهمن ۱۳۹۹

آغوز مسما - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آغوز مسما

مواد لازم    میزان
اردک     600 گرم
گردو     200 "
پیاز     75  "
رب انار     50  "
آب     2  لیتر
شکر     75 گرم
روغن     10   "
دانه های ساییده شده انار  100 "
زردچوبه    10  "
نمک     10  "

طرز تهیه :
1 – اردک را سرخ می کنند .
2 – پیاز را تفت داده اردک را همراه با آب به آن اضافه می کنند .
3 – بعد از جوش آمدن آب خورش ، دانه های ساییده شده انار خشک  و گردو را به مواد اضافه می کنند .
4 – رب انار ترش ، شکر ، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورش اضافه می کنند .
5 – آغوز مسما بعد از مدت 2 ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم ، آماده است .
خواص درمانی آغوز مسما :
این خورش از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است .

 

Ingredients      Amount
Duck     600 gr.
walnut     200 gr.
Onion      50  gr.
Minced Pomegranate  100  gr.
Pomegranate Sauce   50 gr.
Water     2 Lit.
Sugar     75 gr.
Turmeric    10  gr.
Oil     10  gr.
Salt     10  gr.

Recipe:
1- Fry the duck.
2- Fry the onion and add duck and water.
3- When the water is boiling inside the pot, add the minced pomegranate seeds and walnut.
4- Add the pomegranate sauce, sugar, salt, and turmeric to the dish and stir them.
5- Your food, Aaghoz Mosamma, will be ready after about two hours.

This local dish is very rich in nutritious materials such as proteins and vitamins.

 



تازه ها