آغوز مسما - نمایش محتوای تولیدات ویژه
آغوز مسما
مواد لازم میزان
اردک 600 گرم
گردو 200 "
پیاز 75 "
رب انار 50 "
آب 2 لیتر
شکر 75 گرم
روغن 10 "
دانه های ساییده شده انار 100 "
زردچوبه 10 "
نمک 10 "
طرز تهیه :
1 – اردک را سرخ می کنند .
2 – پیاز را تفت داده اردک را همراه با آب به آن اضافه می کنند .
3 – بعد از جوش آمدن آب خورش ، دانه های ساییده شده انار خشک و گردو را به مواد اضافه می کنند .
4 – رب انار ترش ، شکر ، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورش اضافه می کنند .
5 – آغوز مسما بعد از مدت 2 ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم ، آماده است .
خواص درمانی آغوز مسما :
این خورش از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است .
Ingredients Amount
Duck 600 gr.
walnut 200 gr.
Onion 50 gr.
Minced Pomegranate 100 gr.
Pomegranate Sauce 50 gr.
Water 2 Lit.
Sugar 75 gr.
Turmeric 10 gr.
Oil 10 gr.
Salt 10 gr.
Recipe:
1- Fry the duck.
2- Fry the onion and add duck and water.
3- When the water is boiling inside the pot, add the minced pomegranate seeds and walnut.
4- Add the pomegranate sauce, sugar, salt, and turmeric to the dish and stir them.
5- Your food, Aaghoz Mosamma, will be ready after about two hours.
This local dish is very rich in nutritious materials such as proteins and vitamins.