رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

آغاز گشت‌های نوروزی اکیپ بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران - صفحه اصلی.old

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

آغاز گشت‌های نوروزی اکیپ بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران

آغاز گشت‌های نوروزی اکیپ بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران


معاون فنی مرکز بهداشت مازندران گفت: گشت‌های نوروزی اکیپ بهداشتی این استان برای بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آغاز شده است.

آغاز گشت‌های نوروزی اکیپ بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران

نادر آهنگر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری گفت: از اول اسفند ماه امسال تا 15 فروردین سال آتی 25 اکیپ فعال در حوزه بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران بازدید می‌کنند. وی بیان‌ کرد: این 25 اکیپ شامل دو بازرس بهداشت محیط از شهرستان و معاونت بهداشتی استان هستند که از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می‌کنند. معاون فنی مرکز بهداشت مازندران با اشاره به انجام یک بازدید از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران طی ایام نوروز، اظهار کرد: در این بازدیدها ابزارآلات و تجهیزات، بهداشت فردی و نظافت عمومی این مراکز مورد بررسی قرار می‌گیرد. آهنگر یادآور شد: همچنین در طی بازدیدها در صورت مشاهده مواد غذایی مشکوک به فساد نمونه‌برداری انجام می‌شود. وی با اشاره به وجود 28 هزار و 723 مرکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران، افزود: این مراکز شامل رستوران‌ها، هتل‌ها، اماکن اقامتی، استخرها، سرویس‌های بهداشتی، قنادی‌ها و چلوکبابی‌هاست.