رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

آش انار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش انار

انار از ميوه‌هاي پاييزي است كه هم به صورت خام وهم پخته به عنوان چاشني استفاده مي‌شود.طعم ترش و شيرين انار، غذا را بسيار لذيذ مي‌كند. يكي از اين غذاها آش انار است.

آش انار                                                                     Pomegranate soup
مواد لازم : برای 6 نفر
برنج خیس خرده  : 200 گرم
لپه  :  75 گرم
پیاز داغ سرخ شده : 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ شده : 500 گرم
سبزی آش : تره ، جعفری ، گشنیز ، نعناع : 75 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
رب انار:  یک پیمانه
نعناع سرخ شده برای تزئین : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را که قبلا خیس کرده بودیم در آبکش می ریزیم با پیاز و گوشت کاملا مخلوط می کنیم خوب ورز می دهیم تا کاملا کشدار شود . بعد آنرا بصورت گلوله های کوچکی یعنی کوفته ریزه در می آوریم لپه هم که قبلا خیس داده بودیم با مقداری از پیاز داغ با بقیه برنج و پیاز و نمک و فلفل در یک ظرفی می ریزیم و مقداری آب هم به آن اضافه می کنیم تا پخته شود بعد از آنکه پخته شد می توانیم آبش را از این مواد جدا کنیم این مواد را بکوبیم که لعابدار شود و بقیه آب را به آن اضافه کنیم یا می توانیم با همین آب پخته شود بعد از اینکه کاملا پخته شد این کوفته ریزه ها را به آن اضافه می کنیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد سبزی خرد شده را همراه با رب انار به آش اضافه می کنیم تا با شعله ملایم بپزد و جا بیافتد بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر می کشیم رویش را با پیاز داغ ، کوفته ریزه ، دونه های انار ، نعناع داغ و کمی ماست تزئین می کنیم می توانیم بجای رب انار از 3 تا 4 پیمانه آب انار استفاده کنیم در آخر پخت این آش می توانیم مقداری گلپر به آن اضافه کنیم تا خوشمزه تر شود .



تازه ها