جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ خرداد ۱۳۹۹

اسپنا ساک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

اسپنا ساک

مواد لازم                         میزان

اسفناج                                      700 گرم

گوشت قرمز                      400  "

دانه های انار                     50  "

هویج                                75  "

سیر                                 50  "

پیاز                                  100  "

روغن                               20  "

آب                                   نیم لیتر

فلفل                                5  گرم

زردچوبه                            10  "

نمک                                10  "

 

طرز تهیه:

1 – پیاز خردشده را همراه با هویج حلقه شده ، گوشت قرمز قطعه قطعه شده و دانه ی انار به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهند .

2– اسفناج را زیاد خرد نمی کنند تا هنگام بخارپز شدن له نشود .

3– اسفناج را همراه با سیرخردشده به مواد در حال پخته شدن اضافه می کنند .در قابلمه را نمی گذارند تا اسفناج سبز بماند.

4– بعد از اینکه اسفناج آب پز شد کمی آب و نمک به مواد اضافه کنید تا خورش آبکی شود .

5– تکه های گوشت را سرخ کرده و به مواد اضافه می کنند .

6– بعد از مدت یک ساعت اسپنا ساک آماده است .

 

خواص اسپنا ساک:این غذای محلی سرشار از ویتامین ها، آنتی اکسیدان، و آهن است . مغز و دانه های انار ملین و دفع کننده چربی و سموم و اغلب عفونت های داخلی است .مصرف این غذا همراه با آب نارنج برای کودکان توصیه می شود.

 

 

 

Ingredients                                      Amount

Spinach                                     700 gr.

Meat                                         400 gr.

Pomegranate seeds                     50  gr.

Carrot                                       75  gr.

Garlic                                       50 gr.

Onion                                        100 gr.

Oil                                            20 ml.

Water                                        500 ml.

Pepper                                      5 gr.

Turmeric                                    10 gr.

Salt                                           10 gr.

 

Recipe:

1-   Fry the sliced onions, carrots, meat, and pomegranate with turmeric nad pepper in the oil.

2-   Put the mixture on the oven.

3-   Add the grinded spinach and garlic to the mixture on the oven.

4-   Take the lid of the pot away during baking the meal.

5-   After the spinach is boiled, add some water and salt to the pot.

6-   Fry the meat and add it to the pot.

7-   Your meal, Espena Saak, will be ready after about one hour.

 

The local dish of Espena Saak is very rich in vitamins, antioxidant, and iron. It is very useful for health, especially for the better growth of children.



تازه ها